• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Romaniei promite o semifinala de exceptie: 100% voce, 100% munca, 100% show! ACUM, la ProTV

Vocea Romaniei promite o semifinala de exceptie: 100% voce, 100% munca, 100% show! ACUM, la ProTV

Vocea Romaniei promite o semifinala de exceptie: 100% voce, 100% munca, 100% show! ACUM, la ProTV

Vineri seara batalia pentru marea finala Vocea Romaniei se va da in platoul vocilor! Saptamana trecuta a fost una plina de emotie si tensiune atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori.

Publicul a decis cine sunt preferatii sai pentru a continua in competitia vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor sa mearga mai departe spre marele trofeu. Au ramas opt concurenti in show, urmand ca dupa mare confruntare de vineri doar patru sa urce pe scena si sa demonstreze ca merita sa castige trofeul Vocea Romaniei. 

Alexandra Stan, renumita cantareata de talie internationala care a extaziat intreg globul cu piesa Mr. Saxobeat, va fi invitata  in editia de saptamana aceasta. Alexandra a pregatit un moment special pentru Vocea Romaniei si va urca pe scena alaturi de baletul emisiuni - PRO Dance, cu care colaboreaza si pentru proiectele sale. 

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregatit: "Sunt tare nerabdatoare sa cant in premiera noul meu single, "Vanilla Chocolat", pe scena de la Vocea Romaniei. Imi place cum arata noul format si se vede frumos de cealalta parte a sticlei. Sunt convinsa ca si atmosfera din platou o sa imi placa, iar emotia concurentilor o sa ma molipseasca".

Emotiile concurentilor sunt la cote maxime, iar seara se anunta a fi una WOW pentru telespectatorii Vocii. Daca pana acum concurentii au demonstrat ce pot, vineri show-ul va fi ridicat la un alt nivel, iar ei vor da toata energia pentru a arata ca sunt cei mai buni. 

Saptamana aceasta ei au fost alaturi de antrenorii lor, repetand de dimineata pana seara pentru a invata cum sa se descurce cat mai bine pe scena si sa transforme prestatia lor intr-un moment extraordinar, care sa ajunga la inimile telespectatorilor. 

Cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au ales melodii care sa puna in valoare calitatile vocale ale concurentilor, si care sa garanteze un show de exceptie. Piese precum At last de la Eta James, I Who Have Nothing a lui Tom Jones, Shook Me All Night de la celebrii AC/DC, dar si E Bine, E Bine, E Foarte Bine a Mirabelei Dauer, sunt doar cateva dintre cantecele care vor rasuna pe timbrele unice ale concurentilor, in aceasta vineri de la 20:30 in platoul vocilor.  

In etapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 210.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in AppStore si Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, sta la dispozitia tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finalisti si pot intra in cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni