"Vocea Romaniei", LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

"Vocea Romaniei", LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

Primii 16 concurenti vor urca seara asta pe scena vocilor. Sunt plini de emotii, dar si de ambitia de a-si demonstra calitatile vocale si de a-i convinge atat cei de acasa, cat si pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro. 

18:55: Ne vedem de la 20:30 la Vocea Romaniei, LIVE, la ProTV

18:50: "Imi doresc ca mesajul pe care il voi transmite in seara asta sa ajunga la toti cei care ne privesc. Va promit ca va fi un show senzational!"

Stefan Tanase

 

 

 

18:37: "Seara asta va fi una speciala, la fel ca piesa pe care am pregatit-o. E o piesa plina de emotie si sper sa le transmit acest lucru si celor de acasa"

Irina Pelin

 

 


18:20: "V-am pregatit un moment plin de energie. Fiti alaturi de mine in seara aceasta!"

Elvis Silitra 


18:01: "In seara asta ma redescoperiti! Sper sa va surprind placut!"

Delia Pitu


17:45: "Consider ca muzica este calea cea mai frumoasa de a ajunge in inimile oamenilor si daca ei simt ca prin prestatiile mele am ajuns acolo, sa ma voteze pentru ca este cel mai mare vis al meu!"

Ruxandra Anania 


17:25: "Ii indemn pe oameni sa-i voteze pe cei pe care-i plac. Imi doresc foarte mult sa bucure de momentul meu din seara aceasta"

Cristina Lupu


17:11: "Imi doresc ca piesa pe care o voi interpreta in seara asta sa va placa, iar daca v-a placut interpretarea mea, va rog sa ma votati!"

Roxana Morar


17:05: Concurentii se pregatesc pentru a fi la inaltime pe scena, mai tarziu





16:52: "Sper ca energia, sinceritatea si fericirea pe care le am transmis si le voi transmite in seara asta sa va determine sa ma votati! Pentru ca in final, doar vocea conteaza!"

Sabrina Stroe


16:34: "Am incercat sa aleg impreuna cu Lori piese care sa ma puna in valoare. Sper ca i-am facut mandri pe banateni, in special pe jimbolieni si timisoreni. Consider ca mai am multe de aratat in acest concurs si publicul mai are multe de vazut de la mine"

Alexandra Mitroi


16:14:  "Am avut pana acum doua momente unice, speciale! Muzica NU zgomot!"

Armand Murzea


14:04: Ne pregatim de show


15:56: "Sunt pregatit pentru voi si promit ca va fi o experienta faina in seara asta! Vreau sa va mai dau multe astfel de experiente pe scena si atunci sa ma votati pentru a repeta acest lucru impreuna"

Tobi Ibitoye


15:38: "In seara asta cant live si astept voturile voastre! Al vostru simpatic, Antonio Fabrizi!"

Antonio Fabrizi


15:20: "In seara asta va spun ca nu vreau sa plec, vreau sa raman cat mai mult alaturi de voi si de Vocea Romaniei iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul voturilor voastre. Imi doresc foarte tare sa merg mai departe. Ar fi un vis implinit pentru mine"

Florentina Ciuna 


15:02: "In seara asta am sa zbor si sper sa zbor spre finala cu ajutorul votului vostru. Sunt mai mult ca sigur ca nu va voi dezamagi"

Sergiu Ferat


14:44: "Astazi este ziua mea si cadoul vostru pentru mine este votul vostru! Imi doresc tare mult sa merg mai departe si prestatia mea sa se ridice la asteptarile voastre"

Gabriela Amzaru


14:26: "Imi doresc ca mesajul piesei mele sa ajunga cat mai aproape de sufletele voastre si daca voi reusi ce mi am propus, inseamna ca mi am atins scopul"

Larisa Ciortan

 

14:08: Ne pregatim de primele editii LIVE la Vocea Romaniei, de la 20:30 la PROTV




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni