• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Romaniei le-a adus romanilor spectacolul suprem al vocilor! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit a treia runda de auditii pe nevazute

Vocea Romaniei le-a adus romanilor spectacolul suprem al vocilor! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit a treia runda de auditii pe nevazute

Vocea Romaniei le-a adus romanilor spectacolul suprem al vocilor! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit a treia runda de auditii pe nevazute

A treia runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor un show memorabil, lupta incredibila a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, schimb de energii si replici, voci fabuloase, voie buna, reprezentatii senzationale ale concurentilor, totul sub bagheta magica a gaazdei emisiunii, Pavel Bartos.

A treia editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 29.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.2 puncte de rating si 21.1% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22:08, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 2 milioane de romani. 


Concurenti cu voci senzationale au declansat lupta intre antrenori

Tudor, Loredana, Smiley si Moga au luptat ieri seara cu toate armele pentru cele mai bune voci, si-au facut strategii si au avut replici spumoase, iar concurentii au fost pusi in fata unor decizii greu de luat. A fost o seara senzationala, in care distractia s-a imbinat perfect cu emotia.

Astrid Petcu a inceput cea de-a treia runda de auditii pe nevazute. Concurenta a interpretat melodia Sub pielea mea, iar vocea ei puternica i-a facut pe Tudor, Loredana si Smiley sa se intoarca. A fost coplesita de emotii in momentul in care a vazut ca cei trei antrenori o vor in echipele lor si i-a ascultat cu atentie pentru a lua cea mai buna decizie. ”Imi voi da silinta ca oamenii sa te tina minte, indiferent pana unde vei ajunge la Vocea Romaniei... in echipa mea.”, i-a spus Smiley. Astrid a ales sa mearga mai departe in competitie in echipa antrenorului.


Lupta a continuat ieri seara cu misterioasa cortina, in spatele careia s-a ascuns Rose Marie Velasquez. A venit din Filipine pe scena Vocea Romaniei, a cantat melodia Rise up si i-a cucerit rapid pe Moga, Loredana, Smiley si Tudor cu timbrul ei vocal deosebit si cu interpretarea perfecta. Antrenorii au facut tot posibilul sa o convinga sa mearga in echipele lor, insa la final Rose Marie a ales echipa Smiley si i-a spus: ”Te iubesc!”.


Stefan Roscovan a urcat pe scena plin de speranta si a cantat piesa Hold on, we’re going home. Chiar daca a asteptat sa se intoarca un scaun pana la finalul melodiei, Stefan a facut fata emotiilor si a reusit sa o impresioneze pe Loredana, care a spus: ”Ai cantat foarte frumos! Ai o voce extrem de echilibrata, de stabila. Chiar daca ai 17 ani si exista vorba aia ca baietii trec prin perioada de schimbare a vocii, tu chiar reusesti sa faci ca lucrul asta sa para insesizabil.”


Francesca Ilie a participat si in sezonul trei Romanii au talent alaturi de sora sa, iar acum cele doua fete au revenit pe scena, la Vocea Romaniei. Daca Andreea nu a reusit ieri seara sa intorca niciun scaun, Francesca a interpretat piesa My kind of love, iar Tudor a fost impresionat de timbrul ei vocal si a luat-o in echipa lui: ”Mi-au placut toate riscurile pe care ti le-ai asumat in piesa asta, mi-au placut toate incercarile tale si, avand in vedere ca minunatii mei colegi mi-au facut acest cadou, iti spun: bine ai venit in echipa mea!”.


Chiar daca nu are experienta, Serban Radu a venit la auditiile pe nevazute si a cantat melodia Home. A transmis foarte multa emotie, iar timbrul lui vocal special i-a convins pe Tudor si Smiley sa se intoarca. ”Te vreau in echipa mea! La 17 ani se deschide o lume in fata ta, dar ai si foarte multe lucruri de invatat. Acum, tu trebuie sa-ti alegi profesorul! Daca tu iei concursul asta, Vocea Romaniei, ca un prim pas intr-o posibila cariera muzicala, e bine sa-ti construiesti fundatia.”, i-a spus Tudor, in echipa caruia Serban a ales sa mearga.


Visul Rodicai Olisevschi este sa cante si sa compuna melodii. A venit singura la auditiile pe nevazute, dar a fost sustinuta de Pavel si o parte din echipa Vocea Romaniei. A interpretat ieri seara melodia Don’t worry, be happy, i-a convins pe Tudor si Smiley sa se intoarca, iar lupta a inceput. ”Eu cred ca tu esti o prezenta foarte diversa in cadrul tuturor vocilor care s-au ales pana acum si eu am nevoie in echipa mea de diversitate, de nuante. Mi-ar face mare placere sa putem sa plecam la drum.”, i-a spus Tudor la finalul momentului, iar Rodica a ales sa mearga in echipa lui.


Bogdan Teohari isi doreste sa ii demonstreze tatalui sau ca poate realiza lucruri mari in domeniul muzical, asa ca s-a inscris la Vocea Romaniei. A cantat piesa Dear darling, iar Loredana a simtit ca vocea lui se potriveste echipei ei si s-a intors in ultimele secunde, dandu-i emotii concurentului. ”Doamne, ce voce superba ai! Te-am ascultat pentru ca am vrut sa-i induc in eroare si pe... A fost o reala placere sa te ascult, imi place ca ai avut flow pe toata piesa, ai reusit sa ai sensibilitate, ai reusit sa ai si forta. Ai un timbru extrem de placut, de cald.”, i-a spus Loredana.


Catalina Godica a cantat melodia Lay me down si a incheiat seara senzational. Concurenta isi doreste sa se relanseze in muzica si a facut tot posibilul sa demonstreze ca are calitatile vocale necesare pentru a merge mai departe la Vocea Romaniei. Loredana si Smiley s-au intors dupa primele versuri cantate, iar Tudor si Moga dupa ce au apasat butonul au facut schimb de locuri si au decis sa lupte pentru Catalina. Batalia dintre antrenori a fost apriga, iar replicile lor savuroase, insa, in final, Catalina a fost convinsa de Moga sa i se alature in echipa. ”Mi-a placut ca nu pari sa fii un om care sa se uite panicat daca se intorc sau nu se intorc scaunele. Am mare incredere in tine si un lucru pe care as incerca sa ti-l insuflu este, la vocea asta frumoasa pe care o ai, un pic de edge cateodata, este tot ce ai nevoie.”, i-a spus Marius.


Dupa o seara incendiara, situatia pe echipe sta astfel: Tudor a adaugat inca trei voci si are in momentul de fata sapte membri, echipele Loredana si Smiley au adaugat cate doua voci noi si au acum cate sase membri, iar echipa Moga a castigat o voce noua si insumeaza cinci membri.

A treia runda de auditii pe nevazute le-a adus romanilor o seara magica, din care nu au lipsit emotiile, determinarea, vocile extraordinare si distractia. Show-ul continua vinerea viitoare cu noi concurenti hotarati sa impresionezesi si cu lupta apriga a antrenorilor pentru a-si forma cele mai tari echipe, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.rosau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni