• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", in pat cu Lady Gaga! Vezi in ce ipostaza TOTAL NEASTEPTATA a fost fotografiat Stefan Stan:

"Vocea Romaniei", in pat cu Lady Gaga! Vezi in ce ipostaza TOTAL NEASTEPTATA a fost fotografiat Stefan Stan:

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Vocea Romaniei", in pat cu Lady Gaga!</span> Vezi in ce ipostaza TOTAL NEASTEPTATA a fost fotografiat Stefan Stan:

Lady Gaga a fost premiata de catre Universal Music Romania cu discul de platina pentru vanzarile albumelor sale : The Fame, The Fame Monster si Born This Way.

La eveniment a fost prezent si Stefan Stan, Vocea Romaniei, care a fost surprins intr-o ipostaza inedita: in pat, langa faimoasa cantareata.

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV

Andra a uimit din nou la preselectiile de la Romanii au talent cu un decolteu generos. Imaginile pe care nu le vei vedea la TV



Antonia, inlocuita de o alta cantareata intr-un concert VUNK. Iti place? VIDEO

Lady Gaga a sustinut joia trecuta un show de peste doua ore, in fata unui public de circa 35.000 de persoane, la Piata Constitutiei din Capitala, timp in care a cantat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" si "Judah" si a schimbat atatea tinute cate personaje. Cu o scena enorma, cu un castel gotic in mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joaca perfect.

Dupa concert, vineri dupa amiaza, Lady Gaga s-a plimbat cateva minute prin Parcul Herastrau, insotita de garzile ei de corp si de catelul ei, Fozzie. Artistei i-a placut, cu siguranta, in tara noastra. Dovada stau cuvintele de apreciere de pe Twitter: "Sunt atat de incantata. Romania a fost un frumos «mic Paris»", dar si clipul de mai jos, prin care cantareata promoveaza Bucurestiul:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni