• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei este cel mai mare spectacol de televiziune din acest moment". Afla cine spune asta despre show-ul pe care il vezi de azi, 20:15, la ProTV

"Vocea Romaniei este cel mai mare spectacol de televiziune din acest moment". Afla cine spune asta despre show-ul pe care il vezi de azi, 20:15, la ProTV

"Vocea Romaniei este <span style="color: rgb(255, 0, 0);">cel mai mare spectacol de televiziune </span>din acest moment". Afla cine spune asta despre show-ul pe care il vezi de azi, 20:15, la ProTV

Marti, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

"Vocea Romaniei este acel cumul de stiinta si emotie, de talent si munca, de organizare si hazard care transforma intreg proiectul in cel mai mare spectacol de televiziune din acest moment. Emotii si muzica buna, ce sa vrei mai mult?!", spune Cabral.

"Emisiunea "Vocea Romaniei" e intai ca o Olimpiada, faza pe tara, apoi e un cantonament in regim de armata alaturi de cei mai buni profesori si, nu in ultimul rand, e o trambulina in mijlocul reflectoarelor, intr-un show televizat incredibil, care isi arunca invataceii direct in paginile ziarelor si revistelor si de ce nu, in topurile muzicale. E foarte interesant de urmarit cum se slefuiesc talentele in mainile profesionistilor. Diferentele de la faza de alegere a mentorului si pana la finala sunt uriase", afirma, la randul ei, Andreea Ibacka.

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" incepe in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti. In prima editie a show-ului,pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul, cat si pe ceilalti antrenori.

Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi AZI, incepand cu ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni