• Emisiuni
  • Vocea României
  • A intors toate scaunele si i-a pus pe antrenori in fata unei adevarate provocari. Concurenta pentru care spiritele s-au incins. Ce piesa emotionanta a cantat

A intors toate scaunele si i-a pus pe antrenori in fata unei adevarate provocari. Concurenta pentru care spiritele s-au incins. Ce piesa emotionanta a cantat

A intors toate scaunele si i-a pus pe antrenori in fata unei adevarate provocari. Concurenta pentru care spiritele s-au incins. Ce piesa emotionanta a cantat

Catalina are 20 de ani si este din Galati. Tanara este studenta in anul II la Conservator, la Pedagogie, in Bucuresti, unde studiaza si pianul.

Catalina a inceput sa cante de mica. Pasiunea pentru muzica nu este mostenire de familie, insa cu ajutorul parintilor tanara a reusit sa evolueze si sa isi dezvolte aptitudinile muzicale.

Prietenii spun despre Catalina ca a inceput sa cante din clasa I si ca este o persoana extrem de dedicata. Datorita talentului sau, tanara a avut un inceput promitator de cariera. Una dintre piesele pe care le-a lansat pana acum, intitutalata "Din vina ta", a ajuns chiar si la radio, semn ca potentialul sau a fost recunoscut si de specialisti din domeniu.


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 


La auditiile pe nevazute, Catalina a ales sa interpreteze piesa "Lay Me Down", un hit semnat Sam Smith. Cu o abordare inedita si o voce care nu poate fi ignorata, Catalina a reusit sa ii cucereasca pe antrenorii de la Vocea Romaniei. Incantati de concurenta prezenta pe scena, Tudor Chirila si Marius Moga au facut schimb de locuri si au incercat sa apese simultan butoanele care intoarc scaunele. 

Pana la finalul reprezentatiei, toate cele patru scaune s-au intors, moment in care "lupta" pentru Catalina a inceput. Relaxata, concurenta a asteptat rabdatoare ca Smiley, Loredana, Tudor si Marius Moga sa isi incheie "duelurile" verbale, dupa care le-a dezvaluit decizia ei. Fiecare antrenor a incercat sa o convinga pe Claudia ca locul ei este in echipa lor. Discutiile savuroase si repliciile amuzante nu s-au lasat prea mult asteptate.

Dupa indelungi deliberari, Claudia a decis ca drumul ei in competitia vocilor continua alaturi de Marius Moga si echipa sa.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni