• Emisiuni
  • Vocea României
  • Monica Merisan vs. Monica Odagiu, doua voci mari in doua trupuri mici: "Ati cantat perfect", le-au laudat juratii. VIDEO

Monica Merisan vs. Monica Odagiu, doua voci mari in doua trupuri mici: "Ati cantat perfect", le-au laudat juratii. VIDEO

Monica Merisan vs. Monica Odagiu, <span style="color:#f00;">doua voci mari in doua trupuri mici:</span> "Ati cantat perfect", le-au laudat juratii. VIDEO

Show-ul este la ProTV si pe Voyo.ro.

"Mi-a placut reinterpretarea acestei piese", a apreciat Horia Brenciu.

"Mie imi pare rau pentru Marius, ca trebuie sa aleaga intre voi", a spus cea de-a treia Monica din platou.

"Ma bucur ca nu trebuie sa iau eu aceasta decizie. Mie mi-a sunat extraordinar de bine. Pacat ca nu pot fi ambele voci intr-una. Felicitarile mele", le-a complimentat Cristi Minculescu pe fete.



"Sunt doua voci extraordinare. O sa piarda o Monica in seara asta, dar sigur o sa aveti o cariera. Nu ati falsat si cantati de parca ati avea o experienta de ani de zile. Ati cantat perfect", a fost verdictul lui Randi.

Duetul Monicilor - Odagiu, respectiv Merisan - alcatuit de Marius Moga a fost laudat de toti juratii pentru interpretarea "curata", asa cum a denumit-o Randi, a piesei "Can’t take my eyes off you". Desi a dat dovada de maturitate pe scena, Monica Merisan nu a fost suficient de convingatoare pentru antrenor.

"V-ati autodepasit amandoua", a afirmat Marius Moga, insa doar o Monica a mai avut sansa unei runde extra de cantat si este vorba despre Monica Odagiu.

Cu toate acestea, nici pe Monica Odagiu nu o vei vedea evoluand LIVE, pentru ca ea a intrat alaturi de Maria Mirabela Cismaru la proba "cantecului decisiv", iar antrenorul a ales-o pe cea din urma sa ramana in echipa lui.

Show-ul este acum INTEGRAL pe Voyo.ro.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni