Vocea Romaniei a adus spectacolul suprem al vocilor in casele romanilor!

Vocea Romaniei a adus spectacolul suprem al vocilor in casele romanilor!

Echipele sunt aproape complete, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari la Vocea Romaniei! Vineri, Tudor, Smiley, Lori si Despot au ascultat cu atentie fiecare voce, le-au dat sfaturi utile concurentilor, i-au ajutat sa faca alegerile potrivite, dar s-au implicat si in cateva dintre momentele lor. Antrenorii au avut parte si de o surpriza in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute: o concurenta le-a daruit portretele realizate de ea.

Telespectatorii au avut parte de un spectacol memorabil vineri seara, cu voci fabuloase, participanti hotarati sa impresioneze, foarte multa energie, emotie si vibratie.
 
Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:09, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 2.2 milioane de romani. 

A cincea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.4 puncte de rating si 29.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 6.4 puncte de rating si 18.0% share. 
 
Voci puternice, interpretari memorabile si un show fabulos

In cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute, inca sapte concurenti au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor si sa continue competitia intr-una dintre cele patru echipe. Lupta a fost apriga atat pe scena, cat si in randul antrenorilor, insa la final show-ul Vocea Romaniei a castigat inca o editie memorabila.

Echipa Tudor s-a imbogatit aseara cu o concurenta extrem de frumoasa, cu o voce care le-a ramas tuturor intiparita in minte: Ioana Cristodorescu. Este fotomodel, a lucrat peste hotare, iar acum e mai hotarata ca niciodata sa-si faca o cariera solida in muzica. Ioana a cantat vineri melodia God bless the child si a impresionat antrenorii cu timbrul ei vocal special, dar si cu surpriza pe care le-a pregatit-o acestora.

Smiley a reusit vineri sa aduca in echipa sa trei concurenti diferiti, dar toti cu voci extraordinare: Laura Voinu, Dima Trofim si Paul Batinas. Laura a interpretat piesa I care si i-a cucerit pe antrenori cu vocea ei puternica, dar si cu aparitia ei. Dima a cantat din spatele cortinei melodia Fairytale si a reusit sa intoarca doua scaune in ultimele secunde ale reprezentatiei sale, iar Paul a interpretat Tennessee whiskey si a impresionat cu inflexiunile superbe din vocea sa.

Lori a adus in echipa sa in cea de-a cincea editie Vocea Romaniei doi concurenti: Robert Pita si Bogdan Stanica. Cei doi baieti au fost determinati si au transmis foarte multa forta. Dupa ce a impresionat publicul la Romanii au talent, Robert a urcat aseara pe scena vocilor, a cantat piesa Mama I’m coming home si a convins ca merita sa mearga mai departe. Bogdan a interpretat extraordinar melodia I’m not the only one, iar Lori si Despot au inceput lupta pentru el, fiind incantati de momentul extrem de sensibil prezentat de el.
 
Echipa Despot i-a urat bun venit vineri Andreei Dragu. Concurenta a cantat piesa Sexy silk, iar laudele nu au incetat sa apara. Plina de energie si cu atitudine, Andreea a descoperit cu care dintre antrenori are mai multe lucruri in comun, insa decizia ei s-a lasat asteptata, profitand cat mai mult de momentul ei pe scena. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, dam sunetul mai tare in cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni