• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Romaniei a adus lupta si rivalitati in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute

Vocea Romaniei a adus lupta si rivalitati in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute

Vocea Romaniei a adus lupta si rivalitati in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute

Auditiile pe nevazute Vocea Romaniei au continuat ieri seara cu o editie plina de energie si vibratie! Concurentii au urcat pe scena hotarati sa impresioneze, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru cei mai buni dintre ei. Cea de-a cincea editie le-a adus romanilor un spectacol complet, din care nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire sau de tristete, reactiile si replicile savuroase si distractia.

A cincea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.3 puncte de rating si 33.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.8 puncte de rating si 23.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:28, cea mai buna competitie a vocilor a adus in faţa televizoarelor peste 2.5 milioane de romani. 

Strategii inedite si lupta inversunata pentru cele mai bune voci

Cea mai buna competitie a vocilor, Vocea Romaniei, le-a oferit telespectatorilor un show extraordinar. inca opt concurenti au demonstrat ca merita sa mearga mai departe in competitie si au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor, care au dus o lupta apriga pentru cele mai bune voci. Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au facut noi strategii si au aratat ca nimic nu-i poate impiedica sa-si formeze cele mai tari echipe, iar Pavel Bartos a fost, ca de fiecare data, responsabil cu voia buna in culise, facandu-si simtita prezenta si pe scena.

Seara a fost deschisa de Ioana Ignat. Concurenta a mai participat la Vocea Romaniei in sezonul patru, dar nu a impresionat antrenorii, asa ca s-a pregatit mai mult, a revenit in sezonul sase si a intors toate scaunele. A cantat melodia Bird set free si i-a facut pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se lupte minute in sir pentru ea. ”Nu stiu ce ai facut in doi ani. Probabil aveai ragusala asta, nu stiu daca ti-am zis de ea si atunci, e ceva care, pur si simplu, ma atrage la o voce. As vrea sa te am la mine in echipa.”, i-a spus Moga, in echipa caruia Ioana a decis sa mearga.

Eduard Santha a avut nevoie de foarte mult curaj sa participe la Vocea Romaniei, insa dragostea lui pentru muzica l-a impins sa faca acest pas. A venit la auditiile pe nevazute, a cantat melodia Sexy and I know it, iar Loredana s-a intors sa-l ia in echipa ei. ”Cred in vocea lui, cred in prezenta lui, cred in sarmul lui. Are carisma si cred ca va avea foarte multe fane.”, a spus Lori.

Zinaida Cojocaru a urcat timida pe scena si a cantat piesa Dream a little dream of me. Vocea ei plina de senzualitate i-a cucerit pe Smiley si Tudor, care au inceput imediat batalia pentru ea. ”Ne-ai uns pe suflete, pe urechi. A fost o interpretare pe care o asteptam de atata vreme. Pe noi ne-ai fermecat. Zina, ai o voce atat de calda si atat de frumoasa, e ca un pansament, imi vine sa te ascult incontinuu. Mi-ar placea sa-mi dai ocazia sa te aud mai mult. incerc sa pun in lumina reflectoarelor ceea ce ai tu de valoare.”, i-a spus la final Smiley, iar Zinaida a ales sa mearga in echipa lui.

Robert Botezan a cantat, din spatele cortinei, melodia I’m not the only one. Timbrul sau vocal puternic si interpretarea originala i-au facut pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se intoarca. Concurentul a primit aplauze indelungi, iar antrenorii l-au felicitat pentru momentul prezentat. ”Mi se pare o interpretare care a transformat piesa asta dintr-un cover intr-un cantec nou. Mi-a mers la inima. imi doresc foarte mult sa fii in echipa mea, mi-ar placea sa mergem impreuna la Vocea Romaniei intr-o calatorie misto.”, i-a spus Tudor, iar Robert a mers in echipa antrenorului.

Andreea Ioncea are experienta in domeniul muzical si a venit la Vocea Romaniei sigura pe ea si cu dorinta de a fermeca publicul romanesc. A cantat melodia Changing si a reusit sa o impresioneze pe Loredana cu vocea ei. ”Da, da, da! Nu puteam sa te las sa pleci acasa. Am o vedeta in echipa mea, ce tare! iti multumesc!”, i-a spus Loredana si a mers pe scena pentru a o imbratisa.

Dragos Anghel a cantat in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute piesa It’s a man’s world, iar Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a-si da seama de calitatile vocale ale concurentului, asa ca s-a intors pentru a-l lua in echipa lui. ”Mie mi-a placut foarte mult timbrul tau, mai ales ca pe piesa asta mi s-a parut ceva special sa nu incerci sa fii o voce neagra. Asa ca, bine ai venit in echipa mea si sa fii sanatos!”, i-a spus Tudor.

Radu Iaszberenyi face tot ce poate pentru a-si sustine visul de a canta. A venit la auditiile pe nevazute si a cantat melodia Crazy, reusind sa-l impresioneze pe Moga, care a decis sa se intoarca pentru Radu. ”Ma bucur ca m-am intors. Am simtit ca ai cantat un soul-pop de-al lui Seal, cu un pic de rock. Emisia, spre final, s-a transformat in rock, ceea ce e interesant, pentru ca n-am mai auzit piesa asta cantata asa, cu un pic de drive.”, i-a spus Marius.

Barbara Isasi a venit din Madrid pentru a canta cu trupa Mandinga, este solista formatiei in prezent, dar si-a dorit sa-i impresioneze cu calitatile sale vocale si pe antrenorii de la Vocea Romaniei. A interpretat la auditiile pe nevazute melodia Rather be si a reusit sa intoarca doua scaune. Smiley si Loredana au fost fermecati de vocea ei si au inceput lupta pentru Barbara. ”Mi-a placut foarte mult cum ai cantat, ai o energie aparte in momentul in care canti, nu e deloc usor sa canti piesa asta cat mai aproape de disc. De foarte multe ori e mult mai greu sa canti piese ritmate decat piese lente si sa-ti pui vocea in valoare.”, i-a spus Smiley, in echipa caruia concurenta a ales sa mearga mai departe in competitie.

Dupa cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute, situatia pe echipe este urmatoarea: echipa Tudor are 11 concurenti, echipele Loredana si Moga au cate 10 concurenti, iar echipa Moga are 9 concurenti.

Vocea Romaniei continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu o noua runda de auditii pe nevazute. Telespectatorii sunt invitati sa petreaca o seara plina de distractie si surprize si sa urmareasca un show magic, in care doar vocea conteaza.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni