Vocea Romaniei 2016: Afla cum iti poti vota concurentii preferati in prima editie live a competitiei

02 Decembrie 2016, 20:30


	Vocea Romaniei 2016: Afla cum iti poti vota concurentii preferati in prima editie live a competitiei

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, are loc prima editie live din sezonul sase Vocea Romaniei. 

In urma editiei din aceasta seara, fiecare antrenor va ramane cu cate doi concurenti care urmeaza sa continue lupta pentru castigarea marelui trofeu de la Vocea Romaniei. 

Ai posibilitatea sa votezi gratuit o singura data prin intermediul aplicatiei Vocea Romaniei, iar apoi poti vota tot prin intermediul aplicatiei, dar vei fi taxat cu 1,20 EURO, inclusiv TVA.

In plus, ai posibilitatea sa votezi direct prin SMS la 1200, pret 1,20 EURO, inclusiv TVA, cu codul aferent fiecarui concurent pe care il gasesti in lista de mai jos. 
 


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.
 Lista CODURI VOTARE concurenti

01 - Alexandru Musat

02 - Ramona Nerra

03 - Sebastian Seredinschi

04 - Howard Dell

05 - Andreea Ioncea

06 - Stefan Roscovan 

07 - Teodora Buciu

08 - Robert Botezan

09 - Iuliana Dobre

10 - Alexandru Baroc

11 - Ionut Trif

12 - Ioana Ignat
Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO