• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", cea mai tare competitie muzicala din tara! Traieste magia de sambata seara, la 20.30, pe ProTV

"Vocea Romaniei", cea mai tare competitie muzicala din tara! Traieste magia de sambata seara, la 20.30, pe ProTV

"Vocea Romaniei", cea mai tare competitie muzicala din tara! Traieste magia de sambata seara, la 20.30, pe ProTV

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata, de la 20.30, la ProTV si pe Voyo.ro.

Daca sambata trecuta am avut parte de un show de exceptie, presarat cu multa muzica buna, voci puternice, emotie, talente remarcabile si replicile intepatoare dintre eternii rivali Horia Brenciu si Marius Moga, weekend-ul acesta se anunta a fi unul de neuitat.

Smiley, Loredana, Brenciu si Moga pornesc din nou in cautarea cele mai bune voci din tara, iar concurentii vor urca pe scena sperand sa intoarca toate scaunele juratilor si pentru a demonstra ca au ce le trebuie pentru a intra in competitie.

AICI POTI REVEDEA CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DIN EDITIA TRECUTA

Anonimi sau artisti consacrati, din Romania, Republica Moldova, Serbia si chiar Emiratele Arabe Unite, concurenti dornici sa isi indeplineasca visul prin muzica vor intra in competitia suprema a vocilor sperand sa devina urmatorul Stefan Stan sau urmatoarea Julie Mayaya.

Pana acum, Brenciu a ales deja patru concurenti pentru echipa sa, in timp ce colegii sai au cate doi. Vocile vor rasuna in toata sala, sambata seara, iar competitia se va muta de pe scena, la pupitrele antrenorilor, care vor incerca sa-i convinga pe cei mai buni concurenti ca merita sa se alature echipei lor.

Castigatorul titlului de “Vocea Romaniei” va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100 000 de euro, precum si a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni