• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Ne Re-Unește! Apasă chiar tu butonul de la Vocea Reuniunea și ajută la construirea unui spital

Vocea Ne Re-Unește! Apasă chiar tu butonul de la Vocea Reuniunea și ajută la construirea unui spital

Vocea Ne Re-Unește! Apasă chiar tu butonul de la Vocea Reuniunea și ajută la construirea unui spital

De 1 decembrie, la ora 20:30, Vocea României îți dăruiește o ediție specială: Vocea Reuniunea.  

Ca antrenori speciali îi vei avea pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. În plus de asta, concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face spectacol.

Show-ul este menit să aducă bucurie telespectatorilor, dar servește și o cauză nobilă: sprijină Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.” 

Așa că tu primești bucurie, dar pregătește-te să o oferi la rândul tău! Fii pe fază și, în timpul emisiunii, când te va anunța Pavel Bartoș, vei putea intra pe site-ul Vocea României, unde vei vedea afișat un buton special pentru tine!

Este butonul magic! Apasăl-l și vei putea face o donație pentru Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.”

Așa că fii cu ochii pe Vocea Reuniunea, de 1 Decembrie, de la 20:30 şi prinde momentul START al campaniei de donaţie anunţat de Pavel Bartoş. Apoi intră pe site, apasă butonul și fă-ți vocea auzită.

Asociația Dăruiește viața e descrisă chiar de unul dintre antrenorii de la Voce, care ne îndeamnă să donăm:

Tudor Chirila: 
“Este o ediție nu doar dedicată televiziunii, ci dedicată proiectului Dăruiește viața-Noi facem un spital"  și pentru mine asta e foarte important, pot să fiu alături de prietenele mele Oana și Carmen."

Tudor Chirila: “Acum nu știu câți ani am fost primul căruia i-au scris un mail și de atunci prietenia noastră a început și de atunci este și proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparența căruia eu cred cel ma mult și proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta într-o societate care are nevoie de mare încredere.”

Tudor Chirila: “Mi se pare o miză foarte frumoasă și mi se pare bine că Vocea României face chestia asta și nu alt show de televiziune. Și sunt mândru că și pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruiește Viața, care e cauza și a mea.”



FOTO: VOCEA ROMÂNIEI


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni