• Emisiuni
  • Vocea României
  • VOCEA LUI suna ca o vioara. Romanul care zboara pe portativ, unul din favoritii publicului la VOCEA ROMANIEI

VOCEA LUI suna ca o vioara. Romanul care zboara pe portativ, unul din favoritii publicului la VOCEA ROMANIEI

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VOCEA LUI </span>suna ca o vioara. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Romanul care zboara pe portativ, </span>unul din favoritii publicului la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VOCEA ROMANIEI</span>

Este unul din putinii concurenti de la Vocea Romaniei care se poata lauda ca a starnit atat de multe emotii de fiecare data cand a aparut pe scena.

Sa o luam in ordine cronologica. La auditiile pe nevazute, Dragos Chircu a cantat “Summertime”. Nici nu ajunsese la jumatatea melodiei, ca deja toti cei patru antrenori se intorsesera fascinati. Felul in care a cantat piesa Summertime l-a lasat masca pe Smiley, iar pe Loredana a facut-o sa exclame “Vocea ta suna ca o vioara!”. “Poti sa canti orice cu vocea asta”, l-a laudat si Moga.

A doua oara cand fenomenul Dragos Chircu a lovit a fost la duetul cu Daniel Lazar pe piesa With or without you. Felul in care au cantat melodia i-a ridicat pe antrenori in picioare, iar Loredana l-a ales pe “ingeras” sa mearga mai departe.

Dragos Chircu - Unchained melody


Cand a cantat “Unchained melody, a facut-o pe Loredana sa izbucneasca in lacrimi. Nimanui nu-i venea sa creada cat de bine a cantat piesa asta. "Zbori pe portativ. Vocea ta e cum descrie Loredana, cu mierea care curge pe suflet", i-a spus Moga lui Dragos Chircu, cel care a ridicat sala in picioare la Vocea Romaniei, cu piesa "Unchained Melody". "In seara asta a fost o magie, a fost perfect", a suspinat Loredana printre lacrimi.

Apoi, in alte editii, Dragos Chircu a starnit valuri de emotii cu piesa lui George Michael, "Careless whisper", dar si cu "Take on me" -A-HA.

Dragos Chircu - Vorbe care dor


Dupa ce a cantat LIVE una din cele mai frumoase melodii ale trupei 3 Sud-Est – “Vorbe care dor, Brenciu nu s-a putut abtine sa nu exclame: "Piesa cantata de Dragos Chircu a sunat de 10 ori mai bine decat originalul!". Loredana l-a felicitat si ea: "Ai cantat cat toti 3 Sud-Est la un loc!".

Cu piesa You raise me up” a reusit, inca o data, sa castige admiratia antrenorilor si sa le dea fiori celor din public, dar si celor de acasa.

Dragos Chircu se va lupta pentru marele premiu de la "Vocea Romaniei" cu Iuliana Puschila, Cristian Sanda si Stefan Stan, pe 26 decembrie, de la ora 20 si 30 de minute, la ProTV.

Pana la marea finala de pe 26 decembrie, sustine-ti favoritii prin comentarii! :)

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi aici INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei din 16 decembrie!

***

EA este fata in care Horia Brenciu si-a pus toate sperantele! VOCEA ROMANIEI ar putea avea 16 ani


***

Un elev de 18 ani ar putea fi VOCEA ROMANIEI! Asculta aici toate piesele interpretate de Cristian Sanda in concurs

***

Prezenta lui pe scena le-a dat palpitatii femeilor, de fiecare data. Asculta aici piesele cantate de STEFAN STAN la Vocea Romaniei

***

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni