• Emisiuni
  • Vocea României
  • ASTAZI incep show-urile live Vocea Romaniei! 4 echipe, 12 concurenti si un spectacol memorabil, de la 20:30!

ASTAZI incep show-urile live Vocea Romaniei! 4 echipe, 12 concurenti si un spectacol memorabil, de la 20:30!

ASTAZI incep show-urile live Vocea Romaniei! 4 echipe, 12 concurenti si un spectacol memorabil, de la 20:30!

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, incep show-urile live Vocea Romaniei! Sute persoane din toata tara, dar si din strainatate s-au inscris in cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei.

Dupa etapa auditiilor pe nevazute, numai 60 au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor si sa ocupe un loc intr-una dintre cele patru echipe. Au urmat duelurile, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga au fost nevoiti sa elimine din competitie voci bune, dar au si putut salva cate doi concurenti din celelalte echipe. Anul acesta, lupta a devenit mai dura, deoarece in runda knockout-urilor antrenorii au intrat cu cate noua voci extraordinare si au trebuit sa renunte la sase dintre ele! In show-urile live, fiecare antrenor intra cu trei concurenti, care vor face tot posibilul sa cucereasca publicul si sa ajunga cu un pas mai aproape de marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro. 

Vinerea aceasta, toti concurentii care au trecut mai departe vor urca pe scena pe care doar vocea conteaza. Echipa Tudor va fi reprezentata de doua voci feminine si una masculina: Iuliana Dobre, Teodora Buciu si Robert Botezan, echipa Loredana, formata din Howard Dell, Andreea Ioncea si Stefan Roscovan, va incerca sa ajunga la sufletele tuturor romanilor, echipa Smiley va aduce vineri pe scena vocilor trei concurenti care au demonstrat pana acum ca sunt adevarati artisti: Ramona Nerra, Alexandru Musat si Sebastian Seredinschi, iar echipa Moga ii va trimite in lupta pentru un loc in semifinala pe Ionut Trif, Ioana Ignat si Alexandru Baroc.

Toti concurentii au evoluat, si-au demonstrat calitatile vocale si au aratat in fiecare etapa a competitiei ca isi doresc sa ramana cat mai mult timp la Vocea Romaniei si ca sunt gata sa dea totul pentru a-i impresiona atat pe antrenori, cat si pe romani, care incepand de saptamana aceasta isi pot vota favoritii si vor fi cei care vor decide cine sunt cei care merg mai departe. Sezonul acesta, in premiera, telespectatorii isi pot vota gratuit cate un concurent favorit din fiecare echipa in aplicatia Vocea Romaniei, care poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play.

Tudor, Loredana, Smiley si Moga au inceput pregatirile si repetitiile pentru primul show live, au ales cele mai bune melodii impreuna cu concurentii si stabilesc in detaliu momentele complexe care vor fi prezentate pe scena.

Primul show live Vocea Romaniei le va aduce romanilor un spectacol absolut, concurenti care vor surprinde cu reprezentatii demne de concerte cu sute de mii de spectatori si surprize din partea antrenorilor, vineri, de la 20:30. Tot vinerea aceasta, Loredana si Mihai Margineanu vor urca pe scena vocilor impreuna si vor canta song-ul Pro TV, Romania, ai ce trebuie!.

Romanii sunt invitati, incepand din 2 decembrie, sa fie alaturi de concurenti si sa-si sustina favoritii in lupta pentru marele trofeu si premiul de 100.000 de euro. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni