Vineri, de la 20:30, e marea finala VOCEA ROMANIEI, numai la Pro TV!!!!

Vineri, de la 20:30, e marea finala VOCEA ROMANIEI, numai la Pro TV!!!!

Spun povesti prin muzica si ne-au antrenat pe toti in povestea lor!

Patru concurenti intr-o finala cat Romania! Alex Musat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor si-au demonstrat calitatile vocale si faptul ca sunt adevarati artisti, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima data in acest sezon si vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Concurentii au pregatit momente extraordinare si au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul asteptarilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat sa treaca peste emotii si sa dea tot ce au mai bun pe scena. Vinerea aceasta, fiecare finalist va canta cate trei melodii: una singur, una impreuna cu antrenorul lui si o piesa cu un invitat special. Surprizele se vor tine lant si, pe langa reprezentatiile din competitie, Loredana si banda Agurida vor crea un moment surprinzator si vor aduce foarte multa energie si vibratie. De asemenea, castigatorii ultimelor doua sezoane Vocea Romaniei, Tibi Albu si Cristina Balan, vor fi alaturi de concurenti si vor urca inca o data pe scena pe care doar vocea conteaza.

In marea finala vom asculta melodii rock, blues, pop, muzica traditionala si il vom vedea pe Smiley intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut pana acum!

Vineri, de la 20:30, telespectatorii vor trai emotia unei finale magice si se vor putea bucura de o experienta extraordinara oferita de finalisti, antrenori si invitatii speciali ai marii finale. Romanii isi pot sustine si vota favoritul, dupa START VOT, prin SMS la numarul 1200, folosind numarul de concurs al fiecaruia sau in aplicatia Vocea Romaniei, care poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot in aplicatie este gratuit.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni