Astazi, de la 20:30, "Vocea Romaniei", numai la ProTV

Astazi, de la 20:30, "Vocea Romaniei", numai la ProTV

In fiecare editie de pana acum am facut cunostinta la "Vocea Romaniei" cu oameni care nu au mai urcat niciodata pe o scena, cu oameni care studiaza muzica de o viata intreaga, care au pur si simplu talent nativ sau care au ani de experienta in spate.

Primele editii din cel mai asteptat show al sezonului, Vocea Romaniei, a adus pe micile ecrane surprize de proportii. De la chimia antrenorilor, la decorul iesit parca din filme SF, de la voci care au reusit sa impresioneze si sa ramana in concurs pana la voci care au trebuit sa ia poate decizia vietii lor: in ce echipa vor merge!

La numai doua saptamani de la lansare, Vocea Romaniei demonstreaza ca este cel mai asteptat show al acestui sezon, cucerind milioane de telespectatori in fiecare vineri. Este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi si despre care toata lumea vorbeste ziua urmatoare. 

Vineri seara minutul de aur a fost la ora 22:18, cand peste 2.700.000 de telespectatori au urmarit Vocea Romaniei la PRO TV, aproape triplu fata de numarul telespectatorilor care au ales sa urmareasca Antena 1 in acelasi minut.  

Vocea Romaniei a inregistrat 13.6 puncte de rating si 30.9% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:34, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 8.1 puncte de rating si 18.5% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.7 puncte de rating si 22.6%  share, pe cand Antena 1 a inregistrat o audienta medie de 8.1 puncte de rating si 15.7% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 11  puncte de rating si 21% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.3 puncte de rating si 13.9% share. 

Dupa succesul aplicatiei “Vocea Romaniei”, ProTV lanseaza o noua aplicatie mobila, care ofera mai multa interactivitate si engagement total pentru fani. Pentru prima data, e posibil sa “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei! 

Primul castigator al unui iPod Shuffle este Adrian Vasile din Bucuresti.

CITESTE AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Este a treia aplicatie second screen pentru un show TV din Romania, dupa aplicatia “Romanii au talent”, descarcata de peste 100.000 de romani si aplicatia “Vocea Romaniei” care a strans anul trecut  90.000 de downloaduri in doar 3 saptamani de la lansare.

Aici poti descarca aplicatia "Fii Antrenor"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni