Vocea Romaniei este azi de la ora 20:30. Ce se intampla in aceasta seara

Vocea Romaniei este azi de la ora 20:30. Ce se intampla in aceasta seara

Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentii de la Vocea Romaniei vor duce batalii epice in cea de-a treia runda de confruntari! 

Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor face alegeri inspirate, concurentii se vor sincroniza perfect si vor reusi sa surprinda cu duete incredibile, iar printre melodiile pe care le vor interpreta se numara Demons, Let’s Marvin Gaye and get it on, Sweet child o’ Mine sau My immortal.

Saptamana aceasta, vor continua discutiile legate de casatorie, insa in randul concurentilor de data asta. Unul dintre ei va spune referitor la colega sa maritata de curand: ”Cumva trebuie sa fie un flirt intre noi si sa vedem dupa ce cantam cum o sa fie.” 

Smiley ii va face o surpriza lui Tudor, care va genera un moment savuros si in care amandoi isi vor dori sa-l implice si pe Moga. in runda a treia de confruntari vom vedea daca acesta va accepta provocarea colegilor sai si de ce va spune Smiley: ”As vrea sa am o discutie privata cu Tudor, daca se poate. Sa ne sfatuim.”, iar Lori: ”imi pare rau, sunteti niste tablagii.”

Antrenorii vor vedea ca expresia „mata blanda zgarie rau” este valabila, iar Tudor va avea un rol dublu, va intra pentru cateva momente in pielea unui comentator de fotbal, doar ca de data aceasta va comenta meciul vocilor si lupta apriga dintre doi concurenti.

La finalul unuia dintre momentele prezentate pe scena de catre doi concurenti din echipa Loredana, recomandarea lui Moga pentru acestia va fi Smiley, iar Tudor va spune: ”Cat de cool e Moga asta...”

Vineri, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca o editie magica Vocea Romaniei, plina de voci speciale, distractie, comentarii fabuloase ale celor patru antrenori si multe surprize.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni