• PRO TV
  • Vedetele din Romania vorbesc in premiera despre amanti si amante. Cine sunt cei care si-au inselat partenerii de viata

Vedetele din Romania vorbesc in premiera despre amanti si amante. Cine sunt cei care si-au inselat partenerii de viata

Vedetele din Romania vorbesc in premiera despre amanti si amante. Cine sunt cei care si-au inselat partenerii de viata

Adunate la un eveniment despre produse naturiste, vedetele au dezbatut un subiect mai amar decat anghinarea: infidelitatea in cuplu.

Inselatul nu este o activitate a secolului 21, se intampla de cand lumea si pamantul din tot felul de motive, care mai de care mai interesante sau mai bizare.

De exemplu, Iuliana Marciuc recunoaste ca a fost inselata, dar ca a si inselat la randul ei. Sotia lui Adrian Enache nu a vrut sa dezvaluie cine a fost barbatul cu care a calcat stramb.

Si Nicoleta Luciu a trecut printr-o adevarata drama dupa ce fotografii l-au surprins pe sotul ei, Zsolt Csergo,  cu o cunoscuta antrenoare de fitness, Kinga Sebestyen, chiar pe iahtul lui. In cele din urma, Nicoleta a decis sa mai dea o sansa casniciei lor, mai ales ca au impreuna patru copii.

Raluca Moianu a refuzat sa-si dea cu parerea despre infidelitate, mai ales ca ea a fost prinsa de paparazzi in timp ce se saruta in plina strada cu un alt barbat decat sotul ei, asta in conditiile in care era casatorita de 10 ani.



Ceea ce nu stiti insa este ca una dintre artistele aflate la eveniment a aflat reteta anti-inselat. Daca functioneaza, eu zic ca aceasta decoperire merita macar un premiu Nobel.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni