"Urmeaza in septembrie o colaborare foarte interesanta". Ce surprize le pregateste Smiley fanilor

28 August 2017, 16:18

Da sunetul mai tare! Din 8 septembrie show-ul in care doar vocea conteaza revine la PRO TV cu sezonul sapte. Filmarile au inceput deja, iar antrenorii Adrian Despot, Smiley, Loredana si Tudor Chirila sunt pregatiti sa lupte pana la final pentru cele mai bune voci din toamna aceasta.

Oana Tache le-a facut o vizita antrenorilor in pauzele de la filmari, pentru a afla ce planuri au pentru toamna aceasta, iar Smiley a fost primul care a dezvaluit ce le pregateste fanilor.


"Toamna asta continuam Smiley 10, continuam cu lansarea unui videoclip si o piesa noua in fiecare luna pe 10. Urmeaza in septembrie o colaborare foarte interesanta pe care o planuim de ani buni si ma bucur ca in sfarsit am gasit piesa care trebuie", a marturisit artistul.



 


Pe langa proiectul Vocea Romaniei si piesele noi pe care urmeaza sa le lanseze, Smiley se pregateste pentru preselectiile de la Romanii au talent, care vor avea loc in septembrie si octombrie. 

"Abia asteptam sa plecam prin tara. Si nu plecam numai prin tara, ci plecam si in afara tarii pentru ca sezonul 8 Romanii au talent si-a propus marea unire a talentelor", a povestit Smiley.

Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO