• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un semifinalist Romanii au talent urca ASTAZI pe scena Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROT TV

Un semifinalist Romanii au talent urca ASTAZI pe scena Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROT TV

Un semifinalist Romanii au talent urca ASTAZI pe scena Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROT TV

Concurentii devin tot mai exigenti, iar antrenorii tot mai convingatori la Vocea Romaniei! Lupta pentru cele mai bune voci din sezonul sapte continua vinerea aceasta, de la 20:30! Tudor, Smiley, Lori si Despot mai au foarte putine locuri in echipe si sunt extrem de atenti in momentul in care intorc scaunele, insa batalia este apriga, pentru ca participantii sunt extrem de buni si le fac celor patru alegerile foarte dificile. 

Unul dintre concurentii de maine seara a urcat de doua ori pe scena Romanii au talent, a ajuns pana in semifinala competitiei, iar acum revine la Vocea Romaniei hotarat sa mearga mai departe. ”In fiecare an cand te vad esti alt om!”, ii spune Smiley uimit. Daca va reusi sa impresioneze, vom vedea vineri, de la 20:30, in a cincea runda de auditii pe nevazute.

Tot maine, o concurenta le aduce in dar antrenorilor portretele acestora. ”Eu vreau portretul lui Chirila sa mi-l pun pe perete!”, va spune Smiley, iar Tudor va continua: ”Mie mi se pare ca Smiley a iesit cel mai bine. Dar ma uit la mine si-mi place!”. Pe langa faptul ca este antrenor pentru echipa lui, Tudor incearca sa-i ghideze si pe ceilalti concurenti in alegerile pe care le fac, provocandu-l pe unul dintre ei sa puna intrebari despre colegii antrenori, iar acesta din urma sa-i raspunda sincer. Provocarea va fi o foarte buna ocazie de a afla lucruri inedite despre Smiley, Lori si Despot.

Lori va face un spectacol de zile mari maine seara si il va lua in surprindere pe un participant atunci cand va merge sa cante si sa danseze impreuna cu el. Cei doi vor realiza un moment plin de energie, publicul va fi in picioare, iar Tudor li se va alatura cu... un vers.

Maine, de la 20:30, dam sunetul mai tare in cea de-a cincea editie Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni