ASTAZI, de la 20:30, la ProTV vezi prima editie LIVE "Vocea Romaniei"

ASTAZI, de la 20:30, la ProTV vezi prima editie LIVE "Vocea Romaniei"

Un carusel de emotii a cuprins atat concurentii cat si telespectatorii din septembrie si pana acum. Dupa etapa auditiilor pe nevazute a avut loc etapa confruntarilor, care a luat sfarsit aseara si a dezvaluit cine sunt concurentii care vor merge mai departe in live-uri. Pe tot parcusul emisiunii peste 1.3 milioane de romani au fost cu ochii pe performantele concurentilor, iar in minutul de aur de la 20:57, aproximativ 2.2 milioane de telespectator au urmarit Vocea Romaniei.

Emotia, tensiunea, lacrimile de bucurie sau de tristete si optimismul au fost principalele atribute ale editiei de ieri seara. Concurentii s-au pregatit intens pentru a lua cu asalt ringul de pe scena Vocea Romaniei si a-si continua drumul catre show-uri live care sa ii duca mai aproape de marele trofeul. Antrenorii au fost nevoiti sa aleaga intre cei mai buni, iar acest lucru nu a fost usor. Competitia se inteteste atat pentru concurenti cat si pentru antrenori, deoarece fiecare dintre ei isi doreste sa aiba trofeul in echipa, iar fiecare pas este esential in calatoria catre titlul de Voce a Romaniei.  

Tensiune si confruntari de exceptie

Echipa Loredanei a spart gheata cu Maria Hojda si Diana Popa, care au cantat piesa Come on. Interpretarea lor puternica i-a facut pe antrenori sa critice agresivitatea cu care au cantat. Marius Moga a spus: „Ati intrat din prima in ea ca si cum era un spot publicitar”. Loredana a ales sa mearga mai departe cu Maria, deoarece ii plac spiritele rebele, insa discursul Dianei a impresionat-o pana la lacrimi pe antrenoare. 

A doua confruntare a pus in scena “unul dintre cele mai frumoase dueluri din ultimele patru sezone de la Vocea Romaniei’” - asa cum a declarat Smiley, antrenorul lor, prin momentul impecabil interpretat de  Aliona Munteanu si Claudiu Rusu. Piesa Say Something a adus cuvinte de lauda la adresa concurentilor si felicitari lui Smiley pentru alegerea piesei. In momentul deciziei, antrenorul a mers pe scena langa concurentii sai si a ales sa mearga mai departe cu Aliona. Puterea momentului si vocea impresionanta a lui Claudiu nu i-au lasat indiferenti pe ceilalti antrenori, acesta fiind salvat de Marius Moga.

Eliza Manda si Florian Rus, din echipa Marius Moga, au demonstrat ca nimic nu este Impossible. Amandoi au aratat ca sunt niste muzicieni pasionati, care ar putea oricand sa fie niste compozitori foarte buni, asa cum le-a spus antrenorul lor Marius Moga. Decizia antreorului a fost de a merge mai departe cu Florian. 

Din echipa lui Tudor, confruntarea dintre Tudor Man si Ioan Panait a adus piesa One, insa parerile antrenorilor au fost impartite. Lui Moga i-a placut impartirea piesei, Loredana se astepta la mai multa energie, iar lui Smiley nu i s-a parut niciunul wow. Insa, Tudor a fost multumit pentru ca cei doi concurenti au respectat ceea ce a cerut el si a ales sa mearga mai departe cu Tudor Man. 

Marius Moga a facut o alaturare de voci curajoasa pentru piesa Numb: Caroline Schally si Alexandru Bunghez. Riscul asumat i-a adus lui Moga cascade de felicitari, insa inainte de a alege sa mearga mai departe cu Alexandru, Marius le-a spus: „V-ati autodepasit toate fricile pe care le aveati si acesta e cel mai important lucru.”

Din echipa Loredanei, un cuplu de prietene a impartit scena. Roberta Radu si Ioana Satmari au cantat Mountain High, iar evolutia lor de pe scena a fost considerata de antrenori invers proportionala: Ioana a inceput in forta dupa care s-a relaxat iar Roberta s-a ridicat. Loredana a ales sa mearga mai departe cu Ioana, insa cele doua prietene s-au reunit in spatele scenei si s-au incurajat reciproc.

Maria Simandi, micul fenomen, a urcat in ring alaturi de Robert Costin cu o piesa de o sensibilitate extraordinara – All of me. Marius Moga a concluzionat simplu momentul: „O lupta pe timbre, pe sensibilitate si a castigat ea”.  Pe Tudor l-a impresionat foarte mult: „Am sentimentul ca asta mica e indragostita si s-a transmis si la mine chestia asta”. Smiley, antrenorul lor a ales sa mearga mai departe cu Maria, fapt care a declansat hohote de plans in gradena, unde se aflau elevii lui Costin. Un moment induiosator, dupa care cei patru antrenori s-au dus la copii si au incercat sa le aline supararea.

Doua voci extraordinare din echipa lui Tudor au urmat in ringul confruntarilor. Larisa Mihaies si Andreea Avarvari au intrepretat piesa Chandelier, iar dupa repetitii indelungi evolutia fetelor s-a facut simtita. Felicitarile antrenorilor au crescut emotiile fetelor, iar Tudor a fost foarte mandru de ele: „Ati facut momentul memorabil pe care il asteptam”. Chirila a ales sa mearga mai departe cu Andreea, insa Larisa a ramas in competitie, timbrul ei nelasand-o indiferenta pe Loredana, care a salvat-o. 

Sexual Healing intre Diana Bucsa si Ioan Bigea din echipa lui Marius Moga a adus foarte multe critici din partea antrenorilor. O piesa senzuala cu potential mare, ce s-a transformat intr-un preludiu prelungit, dupa cum l-a denumit Loredana, iar Marius a ales sa mearga mai departe in concurs cu Ioan.

Ultima piesa a fost celebra Blue Jeans, intrepretata de Iulia Ferchiu si Ana Maria Andrei. Dupa indelungi discutii, lacrimi, frici, repetitii si replici tensionate intre antrenorul lor, Tudor Chirila si Iulia Ferchiu, cele doua au pasit in ring. Loredana a spus: „Iulia, daca te-ar vedea Lana Del Rey si-ar da seama ca este cea mai optimista femeie din lume in comparatie cu tine”. Comentariile antrenorilor la atitudinea Iuliei si la prestatia fetelor l-au facut pe Tudor sa le ia apararea si sa le atraga atentia acestora asupra faptului ca este foarte important si cum spui unor concurenti care sunt la inceput de drum aceste lucruri. Cu toate ca niciuna dintre cele doua nu s-a ridicat la nivelul starii pe care Tudor a cerut-o inca de la repetitii, acesta a ales sa mearga mai departe cu Iulia. 

Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor si au intrat in ringul confruntarilor, concurentii sunt pregatiti sa intre in etapa live-urilor! Echipele s-au format iar vinerea viitoare telespectatorii sunt asteptati sa ia parte la prima editie live Vocea Romaniei, alaturi de cei mai buni concurenti si cei mai tari antrenori!

Editia de aseara a inregistratpesegmentulcomercial 9.5 puncte de rating si 22.4% share inintervalul de difuzare 20:30– 24:06. Postul de televiziune de peloculdoi a reusitsaobtina 7.6 puncte de rating si 17.9% share. La nivelulpublicului din mediul urban, PRO TV a obtinut 7.5 puncte de rating si 15.2%  share, iar la nivelnational 7.1 puncte de rating si 14.7% share.

Inetapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “FiiAntrenor”, care a strans deja peste 170.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit inAppStoresi Google Plus.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

VoceaRomaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni