• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ultima runda de auditii pe nevazute la Vocea Romaniei! Concurentii lupta AZI, de la 20:30, pentru un loc in echipe

Ultima runda de auditii pe nevazute la Vocea Romaniei! Concurentii lupta AZI, de la 20:30, pentru un loc in echipe

Ultima runda de auditii pe nevazute la Vocea Romaniei! Concurentii lupta AZI, de la 20:30, pentru un loc in echipe

Batalia pe butoane se inteteste maine la Vocea Romaniei, in ultima runda de auditii pe nevazute! Este ultima sansa pentru concurenti sa ocupe locurile ramase libere in cele patru echipe. Tensiunea acestora este la cele mai inalte cote, deoarece ei vor lupta cu toate armele pentru locul ramas liber in #echipatudor, pentru cele trei locuri libere din #echipaloredana si pentru cele doua atat din #echipasmiley, cat si #echipamoga. 

Va fi o competitie extrem de dura atat pentru cei care vor urca pe scena plini de emotii, cat si pentru antrenori, care isi doresc sa aduca in echipele lor cele mai bune voci, cu care sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei.

Maine, telespectatorii vor avea parte de o editie savuroasa din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neasteptate si lupta apriga pentru cei mai buni concurenti.

Competitia va starni pasiuni nebanuite, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor face tot posibilul sa-si completeze echipele cu voci speciale, surprinzatoare, memorabile. Lupta va fi apriga, reactiile celor patru neasteptate, iar bucuria sau dezamagirea li se va citi pe fete. In ultima editie de auditii pe nevazute vom vedea ce il va determina pe Smiley sa spuna in repetate randuri: “Nu, nu, nu, nu! Nu se poate!” si sa se ridice mahnit de pe scaun, dar si ce concurenta i-a fascinat pe antrenori si l-a facut pe Tudor sa spuna: “Esti constienta ca picioarele tale sunt un atu?”. 

Maine seara vom vedea care sunt concurentii ce ii vor vraji pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga si daca vor apasa butonul si isi vor intoarce scaunele pentru piese precum: Waiting all night, Ileana Ileana sau Radioactive.

Maine, de la 20:30, ultimii opt concurenti vor completa cele patru echipe si se vor pregati intens pentru urmatoarea etapa a competitiei. Care sunt vocile care vor impresiona si-i vor face pe antrenori sa aplaude si sa se lupte pentru ele, dar si care sunt deciziile concurentilor, vedem maine, in ultima runda de auditii pe nevazute.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni