• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirila incepe sa arbitreze in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei, astazi, de la 20:30!

Tudor Chirila incepe sa arbitreze in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei, astazi, de la 20:30!

Tudor Chirila incepe sa arbitreze in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei, astazi, de la 20:30!

Antrenorii au fost impresionati, emotionati sau uimiti, dar niciodata nu au ramas fara cuvinte, iar in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei va ploua cu decizii si reactii nebanuite. 

Vineri, de la 20:30, vor urca pe scena concurenti care ating note de neimaginat, care trec dincolo de interpretari corecte si fac un spectacol de neuitat, sau concurenti care au puterea sa linisteasca prin muzica.

Doua prietene foarte bune s-au inscris in competitie, iar una dintre ele declara: ”De mica am avut o pasiune pentru Smiley, eram indragostita de el. Si acum sunt si chiar ma emotionez cand vorbesc despre el.”. Maine seara vedem daca antrenorul ei preferat isi va intoarce scaunul pentru ea si cum va reactiona fata cand va fi in fata lui.

Tot maine, vom asista la o serie de dialoguri savuroase intre Smiley si Tudor, care le va face complimente colegilor lui si va recunoaste ca ii place sa arbitreze: ”Unul dintre momentele mele favorite este sa nu ma fi intors la un concurent. Imi place sa arbitrez sau sa stau pur si simplu.”.

Lori va face un nou moment memorabil pe scena Vocea Romaniei, alaturi de o concurenta si de mama sa. Melodia Constantine, Constantine va rasuna in platou, iar atmosfera va deveni incendiara. Bineinteles, nu vor lipsi dansul si energia din intregul spectacol. Antrenorii vor fi fascinati de calitatile vocale ale mamei si ii vor propune sa se inscrie in competitie. ”Fata este foarte talentata, dar mama ei, mama ei... de ce nu vine la Vocea Romaniei, de ce???”, va spune Smiley, iar Tudor va raspunde cu zambetul pe buze: ”Smiley, pe tine mamele nu te iau in serios. Te privesc ca pe un copil.”.

Vinerea aceasta, dam sunetul mai tare, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni