Tudor Chirila in juriul Galei Tanarului Actor - HOP

08 Septembrie 2015, 14:18

Tudor Chirila in juriul Galei Tanarului Actor - HOP

Antrenorul de la Vocea Romaniei, Tudor Chirila, face parte din juriul Galei Tanarului Actor - HOP, care are loc la Costinesti, incepand de astazi, 8 septembrie, pana vineri, 11 septembrie. 

Din juriu vor mai face parte alaturi de Tudor, regizorul si scenaristul Radu Jude, actrita si directorul Teatrului Evreiesc de Stat Maia Morgenstern, scenografa Iuliana Vilsan si cantareata si profesoara de jazz Luiza Zan. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, directorul artistic al evenimentului este regizorul Radu Afrim. Gala Tanarului Actor – HOP are drept scop promovarea tinerilor absolventi din invatamantul superior artistic, iar anul acesta 27 de concurenti vor fi atent priviti si notati de catre cei cinci jurati.

"Am acceptat cu bucurie sa fiu membru in juriul Galei HOP din mai multe motive. In primul rand, am primit invitatia de la Radu Afrim si sunt curios care e input-ul lui creativ in editia de fata. In al doilea rand, compania membrilor juriului ma onoreaza. Cred ca este foarte placut sa te afli in asemenea companie si cumva sa impartasesti sau sa-ti verifici perspectivele  asupra unei generatii tinere de actori cu alti artisti, unii din generatia ta, unii din alta generatie. Nu in ultimul rand, mi se pare foarte tare ca mi se da posibilitatea sa ma conectez la generatia tanara de actori si, cine stie, poate ca am ocazia sa gasesc acolo viitori colegi pentru urmatoarele proiecte care imi trec prin cap sau in care voi fi invitat. Eu zic ca sunt destule motive ca sa accepti o astfel de invitatie fara sa eziti prea mult.", a declarat Tudor Chirila.

Incepand din 18 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 20:30, Tudor poate fi urmarit alaturi de Loredana, Moga, si Smiley in cea mai tare competitie a vocilor, Vocea Romaniei. Cei patru antrenori si-au format echipele, iar Pavel Bartos este pregatit sa sustina concurentii in lupta pentru castigarea celui de-al cincilea trofeu Vocea Romaniei, care va incepe saptamana viitoare, numai la PRO TV.
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO