• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirila i-a amuzat pe toti: "Nu am cum sa zic de rau despre iubita mea". Loredana i-a intors replica: "Ai grija! E minora". Ilinca s-a topit pe picioare cand a auzit continuarea

Tudor Chirila i-a amuzat pe toti: "Nu am cum sa zic de rau despre iubita mea". Loredana i-a intors replica: "Ai grija! E minora". Ilinca s-a topit pe picioare cand a auzit continuarea

Tudor Chirila i-a amuzat pe toti: "Nu am cum sa zic de rau despre iubita mea". Loredana i-a intors replica: "Ai grija! E minora". Ilinca s-a topit pe picioare cand a auzit continuarea

Primul duel din a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei le-a adus pe scena pe Angela Vescu si Ilinca Bacila, concurentele din echipa Loredanei.

Vocea Romaniei - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Cele doua au interpretat melodia "Counting Stars", a celor de la One Republic, insa o raceala i-a pus mari probleme Angelei Vescu. Concurenta aproape si-a pierdut vocea din cauza raguselii, dar antrenorii au avut altceva de reprosat: 

"Marele actor Amza Pelea avea o vorba: >, ii spunea unui coleg. In sensul ca trebuie sa treci peste chestiile astea si sa nu le joci. Orice problema ai avea, nu o arata pe scena", i-a spus Tudor Chirila.

Ilinca Bacila, in schimb, a fost intr-o forma de zile mari, iar vocea sa puternica a rasunat in toata sala, impresionandu-i pe antrenori. "Nu am cum sa zic de rau despre iubita mea, despre Ilinca. Nu pot decat sa o rog sa-mi intoarca imbratisarea. Va rog sa ne iertati, e dincolo de muzica", a glumit Tudor, in timp ce Loredana i-a atras atentia: "Ai grija! E minora".

Show-ul este integral pe Voyo.ro

Maria Ilinca Bacila are 16 ani abia impliniti, dar nutreste o pasiune mai veche pentru Tudor Chirila, careia, spune ea, i-a declarat admiratia in mai multe interviuri.

Adolescenta provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul de "Vocea Romaniei" si are toate sansele: a convins-o pe Loredana sa o declare castigatoarea confruntarii si merge in etapele LIVE ale show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni