• PRO TV
  • Trupa Train din State a lansat o piesa compusa de Marius Moga si Iulian Moga

Trupa Train din State a lansat o piesa compusa de Marius Moga si Iulian Moga

Trupa Train din State a lansat o piesa compusa de Marius Moga si Iulian Moga

Dupa ce a compus pentru trupa Maroon 5 piesa “The Man Who Never Lied”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy in 2013, Marius Moga a calatorit in fiecare an in Statele Unite ale Americii, unde a lucrat in studiouri cu artisti de peste ocean. 

Pentru compozitor, anul 2017 incepe in forta. Trupa Train din Statele Unite a lansat, in urma cu cateva zile, piesa “The News”, compusa de Marius Moga, impreuna cu Iulian Moga, Pat Monahan, Jake Sinclair si August Rigo.

"> este o piesa pe care am compus-o impreuna cu fratele meu, Iulian Moga, si August Rigo, un songwriter foarte talentat din Canada. Cei de la Train au auzit melodia si le-a placut, iar Pat Monahan (solistul trupei) a intrat si el ca songwriter pe credite, alaturi de un producator super fresh din Los Angeles, Jack Sinclair. A fost o calatorie lunga inca de la prima idee si pana la produsul final si sper ca eforturile noastre sa merite, iar The News sa devina un hit-single pentru trupa Train!" spune Marius Moga.


Trupa Train a castigat in ultimii ani 3 premii Grammy si 2 premii Billboard Music Awards cu piesele “Drops of Jupiter” si “Hey, Soul Sister”, binecunoscute de ascultatorii de muzica din intreaga lume. Piesa “The News” se afla pe cel mai nou album al trupei, intitulat “A girl, a bottle, a boat”, disponibil incepand cu 27 ianuarie. 


Incepand cu anul 2015, echipa DeMoga Music a dezvoltat proiectul #TravelForMusic. Producatorii si compozitorii calatoresc in fiecare an in Europa si in Statele Unite, unde au sesiuni de studio cu artisti si autori din fiecare tara. Marius Moga si echipa DeMoga Music se axeaza in ultimii ani pe productia si lansarea de piese internationale, dar nu neglijeaza piata muzicala din Romania, urmand sa lanseze o serie de piese pentru artisti mari din tara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni