• Emisiuni
  • Vocea României
  • Trupa Fameless lanseaza piesa "For The Love of God". Afla povestea celui de-al doilea single al formatiei - VIDEO

Trupa Fameless lanseaza piesa "For The Love of God". Afla povestea celui de-al doilea single al formatiei - VIDEO

Trupa Fameless lanseaza piesa "For The Love of God". Afla povestea celui de-al doilea single al formatiei - VIDEO

Artistii din trupa Fameless au acordat un interviu exclusiv in care povestesc despre maniera in care a fost produsa piesa "For The Love of God", dar si despre viitorul lor concert. 

Baietii de la "Fameless le-au oferit fanilor cel de-al doilea single al trupei. Intitulata "Fot The Love of God" a fost interpretata in premiera pe scena de la "Vocea Romaniei", iar acum cei patru membri ai formatiei au inregistrat si varianta de studio. 

Trupa Fameless este forma din patru tineri talentati si dornici sa faca muzica de cea mai buna calitate: Tiberiu Albu - voce, Mihai "Angus" Vasile - chitara, Serban Georgescu - bass si Andrei Ilie - tobe. 

Tiberiu Albu si ceilalti membrii ai formatiei ii asteapta pe fani pe 18 martie la Hard Rock Cafe, acolo unde vor sustine un concert de zile mari si un show energic. 

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni