• Emisiuni
  • Vocea României
  • Transformarile lui Smiley. Uite cat de mult s-a schimbat artistul in mai bine de 10 ani de cariera - GALERIE FOTO

Transformarile lui Smiley. Uite cat de mult s-a schimbat artistul in mai bine de 10 ani de cariera - GALERIE FOTO

Transformarile lui Smiley. Uite cat de mult s-a schimbat artistul in mai bine de 10 ani de cariera - GALERIE FOTO

Andrei Tiberiu Maria, adica Smiley, se lauda astazi cu o cariera de succes, cu aproape 3 milioane de fani pe Facebook, un loc de antrenor in emisiunea "Vocea Romaniei", zeci de hituri care s-au auzit la toate posturile de muzica si la radio si o cariera cu care putini artisti se pot mandri.

Smiley si-a descoperit talentul muzical la varsta de 10 ani, aprofundandu-si studiile in domeniu la  Scoala Populara de Arta si Liceul de Arte Dinu Lipatti.

Vocea Romaniei - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu, care l-a ajutat sa scoata un album alaturi de prima trupa in care a cantat Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

Smiley a devenit cunoscut insa alaturi de trupa Simplu, in care a fost cooptat de CRBL. Alaturi de Simplu, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare stii (2002), Zece (2004), RMX Simplu (2006), Simplu Best Of (2006), Oficial imi merge bine (2006).

 

In 2007, Smiley a dovedit ca are si talent de actor – a jucat in serialul “Un pas inainte”, acolo unde si-a inceput idila cu Laura Cosoi. Relatia celor doi a luat sfarsit in 2012, dupa cinci ani.

In 2008, Smiley si-a lansat primul sau album solo, In lipsa mea, album care a fost premiat cu un disc de aur si cu distinctia „Best album”, la Romanian Music Awards.

Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numerosi artisti romani, iar in 2009 si-a fondat propria casa de productie, HaHaHa Production.

Din 2011, Smiley este unul dintre cei patru antrenori de la "Vocea Romaniei" si a reusit sa castige primul sezon al competitiei, alaturi de Stefan Stan.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

La trei ani de zile de la lansarea ultimului sau album, "Plec pe marte" (2010), Smiley a scos pe piata un nou album, intitulat "Acasa". Prima melodie poarta numele albumului si are deja un videoclip de peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni