• Emisiuni
  • Vocea României
  • Transformarea prin care a trecut Loredana Ciobotaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Cum arata acum artista 

Transformarea prin care a trecut Loredana Ciobotaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Cum arata acum artista 

Transformarea prin care a trecut Loredana Ciobotaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Cum arata acum artista 

Dupa participarea la "Vocea Romaniei", Loredana Ciobotaru a reusit sa isi contruiasca o cariera in industria muzicala. Cunoscuta publicului larg si sub numele de Lori, tanara artista se bucura de o ascensiune in showbizul autohton dupa ce a marcat o colaborare cu Inna, Antonia si Alexandra Stan.

Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul lui 2014. Participarea la "Vocea Romaniei" a ajutat-o extrem de mult pe Lori. 

Artista a declarat ca sansa de a face parte din competitia vocilor a ajutat-o foarte mult. "De la > am ajuns la aceeasi casa de productie cu Inna, Global Records (..). Si faptul ca acum dau acest interviu inseamna foarte mult. > te propulseaza, te lanseaza si e cea mai frumoasa si puternica recunoastere pentru un artist", a declarat concurenta supranumita si "febletea lui Smiley" pe durata participarii in cadrul show-ului Vocea Romaniei.

Artista a lansat un nou single alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan. Primul piesa a celor 4 fete "Call the Police" este si prima melodie a proiectului GGirls.


Inna, Antonia si Lori Ciubotaru pregatesc un nou proiect, "MilkandHoney", iar pe internet au parut primele imagini de la filmari!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni