• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ilinca Bacila a avut sansa sa-i transmita ceva lui "Chiriluta", dar declaratia ei nu a fost pentru el: "Te iubesc"

Ilinca Bacila a avut sansa sa-i transmita ceva lui "Chiriluta", dar declaratia ei nu a fost pentru el: "Te iubesc"

Ilinca Bacila a avut sansa sa-i transmita ceva lui "Chiriluta", dar declaratia ei nu a fost pentru el: "Te iubesc"

Spectacolul live incepe! Emotiile cresc din ce in ce mai mult, iar concurentii se pregatesc intens sa acapareze scena in primul show live Vocea Romaniei care are loc ACUM, la ProTV!

Ilinca Bacila a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" fara emotii si a reusit o interpretare aproape teatrala a melodiei lui Bjork, "It's all so quiet". La final, antrenorii au coplesit-o cu laude pe concurenta Loredanei, iar Pavel Bartos i-a dat ocazia sa-i transmita un mesaj febletei ei, Tudor Chirila sau "Chiriluta", asa cum il alinta Ilinca.

"Draga Chiriluta... Loredana, te iubesc!", a spus concurenta, spre amuzamentul tuturor.

Alina Anusca, a treia concurenta din echipa SMILEY care a urcat pe scena in primul show live de la Vocea Romaniei, a facut spectacol pe una dintre cele mai tari piese ale momentului: "All about that bass". Concurenta a reusit sa-l impresioneze pe Tudor Chirila, care i-a admirat frumusetea, talentul si tinuta, dar Smiley a fost cel care a reusit sa o emotioneze pana la lacrimi cu laudele sale: "Sunt mandru. Ai fost fermecatoare pe scena. A sosit momentul ca fata din backing vocals sa vina in fata si sa fie aplaudata de o sala intreaga", i-a spus antrenorul.

Primul show LIVE de la Vocea Romaniei e ACUM, la ProTV!

Pavel Bartos si-a facut intrarea in scena in mod spectaculos, insotit de mai multe domnisoare in tinute provocatoare. Sexy Pavel Bartos nu s-a lasat intimidat de prezenta fetelor si a anuntat inceperea primei gale LIVE de la Vocea Romaniei.

O alta prezenta feminina de exceptie, Loredana a surprins, ca de fiecare data, cu o tinuta demna de primul show LIVE al acestui sezon. Cu o geaca de piele neagra, pantaloni cu paiete si un top cu decolteu generos, antrenoarea s-a bucurat din plin de toata atentia colegilor sai.

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni