• PRO TV
  • Top 10 obiecte care le fac placere femeilor :)

Top 10 obiecte care le fac placere femeilor :)

Top 10 obiecte care le fac placere femeilor :)

Pentru foarte multe femei, cel mai dorit obiect este o geanta frumoasa, preferabil de firma. Gentile bune sunt si destul de scumpe, dar un studiu a dovedit ca le produc cea mai mare placere femeilor aflate la shopping.

Dupa genti, femeilor le face o placere deosebita sa cumpere pantofi cu toc. Una din 4 femei spune ca pentru ele placerea de a cumpara o geanta la moda este la fel de mare ca placerea de a cumpara pantofi eleganti, scrie dailymail.co.uk.

Studiul, comandat de site-ul saveme4later.com, a fost facut pe un esantion de 2.000 de femei. “Toata lumea stie ca femeile sunt innebunite dupa shopping, dar noua ni s-a parut interesant sa aflam si ce anume le place cel mai mult sa cumpere”, a spus un purtator de cuvant al site-ului.

“Toti stiu cat de incantate sunt femeile in ziua salariului, cand stiu ca dupa serviciu se vor duce in magazin sa-si cumpere acel ceva pe care si-l doreau de mult”.

Ca efect al crizei, 81% dintre femei au declarat, insa, ca sunt mult mai atente pe ce isi cheltuiesc banii, in comparatie cu acum 5 ani. Tocmai de aceea, tind sa simta mult mai multa satisfactie atunci cand isi cumpara ceva nou.

Topul celor zece obiecte pe care femeile le cumpara cu cea mai mare placere:

1. Genti

2. Pantofi

3. Rochite

4. Bilete la concert

5. Jeansi

6. Bijuterii

7. Rochia mini neagra

8. Ciocolata

9. Lenjerie intima

10. Produse cosmetice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni