Tobi Ibitoye si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Tobi Ibitoye si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Tobi Ibitoye a castigat si de data aceasta inimile ascultatorilor sai si a trecut mai departe, in finala "Vocea Romaniei", in urma duelurilor incrucisate de vineri seara.

Tobi va merge mai departe, in concurs, alaturi de antrenorul sau, Smiley. Dupa multe repetitii impreuna si dupa alegerea unor melodii care sa il puna cat mai mult in valoare pe Tobi, acesta a devenit unul dintre preferatii publicului. Telespectatorii l-au votat si l-au ajutat sa fie mai aproape de premiul in valoare de 100.000 euro.

Inainte de a participa la etapa duelurilor incrucisate, Tobi declara ca se simte senzational si ca a invatat foarte multe din aceasta experienta: "Imi doresc foarte mult sa fiu unul dintre cei patru finalisti!". Iar acum chiar este unul dintre ei.

“Participarea la Vocea Romaniei este o experienta senzationala pentru mine. Nu am crezut ca pot ajunge pana in finala, dar Smiley mi-a dat mereu curaj si m-a facut sa am incredere in mine si in talentul meu. Sunt fericit ca publicul m-a sustinut la fiecare show live si imi doresc ca vinerea aceasta sa-i bucur pe cei de acasa si sa le ofer momente de care isi vor aduce intotdeauna aminte. Cel mai important este sa transmit exact ceea ce simt in momentul in care sunt pe scena. Va multumesc pentru sustinere si va rog sa fiti alaturi de mine si vinerea aceasta, in marea finala Vocea Romaniei!”, a mai spus Tobi Ibitoye, dupa semifinala.





Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Tobi Ibitoye - Make It Rain pe vocearomaniei.protv.ro


Vineri, de la 20:30, marea finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni