• Emisiuni
  • Vocea României
  • Toata lumea a crezut ca are o relatie cu Marius Moga. Alexandra Stan a spus adevarul:"Plangeam cand il vedeam"

Toata lumea a crezut ca are o relatie cu Marius Moga. Alexandra Stan a spus adevarul:"Plangeam cand il vedeam"

Toata lumea a crezut ca are o relatie cu Marius Moga. Alexandra Stan a spus adevarul:"Plangeam cand il vedeam"

Alexandra Stan a fost invitata ieri in emisiunea moderata de Andrei Gheorghe si Greeg, de la ProFM, pentru o emisiune speciala de 1 decembrie, iar in studio, cantareata a lamurit situatia ei in privinta lui Marius Moga. 

Imediat ce a intrat in studio, Alexandra nu a scapat de testul fulger pus cap la cap de Gheorghe si Greeg, test in urma caruia am aflat ca artista a fost un mare fan Marius Moga: "Ziarele au scris ca am fost indragostita de Marius Moga. Mi-au rastalmacit cuvintele. Le-am zis ca eram cea mai mare fana, dintr-aia care plangea cand il vedea. Dar asta nu inseamna ca eram indragostita. Doar ca atunci cand auzeam o piesa de-a lui ma apuca plansul".

Alexandra Stan este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara, dar si de peste hotare pentru ca topurile muzicale au fost cucerite de piesele sale.

Chiar daca a avut parte de momente dificile in cariera, Alexandra Stan a trecut cu bine peste scandalul mediatic in care a fost implicata si a revenit in forta pe scena muzicala, lansand o serie de melodii apreciate de fani.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni