Toamna aceasta, doar vocea conteaza! Ce melodii recomanda Tudor Chirila in 2017

Toamna aceasta, doar vocea conteaza! Ce melodii recomanda Tudor Chirila in 2017

Intr-un interviu acordat in pauzele de la filmarile noului sezon Vocea Romaniei, Tudor a fost provocat de Oana Tache sa faca un top cu trei melodii pe care le-ar recomanda pentru anul 2017, iar printre acestea se numara si cea mai noua piesa a Ligiei Hojda, fosta concurenta din sezonul patru care a facut parte din echipa sa.


Pe primul loc in topul juratului se afla piesa trupei Snowmine - Let me in, o trupa pe care Tudor marturiseste ca a descoperit-o de curand si ii place foarte mult. Formatia este una americana de indie pop si a lansat pana in prezent doua albume, in 2011 si 2014.

O alta melodie care si-a facut loc printre preferintele lui Tudor este a trupei Nothing But Thieves si se numeste Amsterdam. Trupa de rock alternativ a aparut in 2012 in Marea Britanie are la activ doua albume care s-au bucurat de un real succes in randul publicului.
 




 


Juratul a inclus in topul celor trei piese pe care le-ar recomanda in 2017 si melodia Ligiei Hojda - Fire Gun, pe care aceasta a lansat-o de curand. " A mers foarte bine, a facut peste 50 000 de vizualizari pe Youtube, ceea ce pentru un artist la debut este extraordinar", a marturisit Tudor.


Dupa participarea la Vocea Romaniei viata Ligiei a inceput sa se schimbe, dupa cum chiar ea a spus intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru PRO TV. A inceput colaborarea cu agentia de management care se ocupa si de formatia Vama, a lucrat la propriile piese si a colaborat cu diversi artisti. Pe 8 iulie Ligia a lansat si primul ei videoclip, pentru piesa Fire Gun, si marturiseste ca daca ar trebui sa aleaga din nou un antrenor, l-ar alege tot pe Tudor.



 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni