• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tiberiu Albu, care a fost primul lucru pe care l-a facut castigatorul de la Vocea Romaniei dupa finala INTERVIU EXCLUSIV

Tiberiu Albu, care a fost primul lucru pe care l-a facut castigatorul de la Vocea Romaniei dupa finala INTERVIU EXCLUSIV

Tiberiu Albu, care a fost primul lucru pe care l-a facut castigatorul de la Vocea Romaniei dupa finala INTERVIU EXCLUSIV

Tiberiu Albu este al patrulea castigator al show-ului Vocea Romaniei, tanarul de 22 de ani reusind sa cucereasca publicul datorita talentului sau, a pasiunii pentru muzica rock, dar si prin modestia si simplitatea de care a dat dovada pe parcursul competitiei. 

- Care a fost primul lucru pe care l-ai facut dupa finala de la Vocea Romaniei? 

- M-am dus la hotel, m-am asezat in pat si timp de 10 minute am spus in continuu "Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred!", apoi am deschis o bere, am baut-o singur si apoi am continuat sa-mi zic: "Nu-mi vine sa cred!".

- Cu trofeul ce ai facut? L-ai pus la loc de cinste?

- E destul de amuzant. Dupa finala am primit de la cativa prieteni mai multe inele, iar pe fiecare dintre degetele trofeului le-am pus pe acestea, ca amintire.

- Ce ai vorbit cu Tudor dupa emisiune? 

- Am iesit de pe scena, Tudor se uita la mine, eu la el si pe cuvantul meu daca ne-am spus ceva, pur si simplu ne uitam unul la altul. Ne-am inteles din priviri. 

- Parintii te-au sustinut din sala. Cum li s-a parut spectacolul?

- Nu ma asteptam sa vina, pana la finala nu au fost la nicio editie live. Suntem dintr-un oras mic si nu puteau lipsi de fiecare data de la serviciu, asa ca surpriza a fost una foarte mare pentru mine. Nu ii mai vazuseram de cateva saptamani. Au fost destul de amuzanti, pentru ca au inceput: "Tibi, ai slabit!", "Tibi, imbraca-te mai bine".

- Cum ai trait experienta de a lucra cu Tudor Chirila?

- Este un om foarte corect, nu a defavorizat pe nimeni. Nu stiu cum a fost cu ceilalti concurenti, dar eu am primit o invatatura personala. Cel putin asa am simtit-o eu. A avut o atitudine prietenoasa, dar si una de parinte. Am primit sfaturi directe, oneste pe care le-am primit cu mare bucurie. A fost primul om cu care am putut sa vorbesc la nivel profesional. 

- Cum s-au derulat zilele care au trecut dupa incheierea concursului? 

- Nu s-au schimbat prea multe si nici nu intentionez sa modific ceva din stilul meu de viata. Am o suma importanta de bani la care nu visam, care ma va ajuta sa-mi continui cariera muzicala si atat. Tot la garsoniera o sa stau, tot supa la plicuri si pizza o sa mananc. Sunt fericit ca o sa fac niste pasi foarte mari spre muzica si ca o sa calatoresc spre alte destinatii care sa ma ajute sa ma dezvolt din punct de vedere profesional.

- V-ati gandit, tu si Tudor, sa compuneti o melodie pe care sa o cantati impreuna?

- Acum ca suntem buni prieteni si ca ne cunoastem reciproc, cred ca o sa incercam sa scriem o piesa impreuna. Sunt dispus sa colaborez cu Tudor pe termen foarte, foarte lung. Mi-e foarte drag de el, e o persoana pe care o pretuiesc si-mi place sa cant cu el pe scena.

Citeste AICI interviul complet cu Tiberiu Albu!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni