• Emisiuni
  • Vocea României
  • Telespectatorii Vocea Reuniunea ajută la construirea unui spital. „Muzica este deasupra a orice”

Telespectatorii Vocea Reuniunea ajută la construirea unui spital. „Muzica este deasupra a orice”

Telespectatorii Vocea Reuniunea ajută la construirea unui spital. „Muzica este deasupra a orice”

În această seară, de la ora 20:30, românii vor sărbători Ziua Națională cu o ediție specială Vocea! Foștii antrenori s-au întâlnit și au pregătit o sărbătoare a muzicii și a interpretărilor neașteptate, dar și-au păstrat și gândul la acei oameni care merită ajutorul lor. 

Tocmai din acest motiv, ei îi vor încuraja pe cei de acasă să doneze pentru ca cei de la Asociația Dăruiește Viața să poată duce la capăt proiectul Noi facem un spital

Ca de fiecare dată, telespectatorii se pot implica activ! Cum? Odată ce Pavel Bartoș va anunța în emisiune START donații, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care cei de acasă îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, PRO TV va dona 1 leu Asociației Dăruiește Viața

Depinde de tine, depinde de noi să facem o schimbare! Iar Ziua Națională a României este o șansă specială să ne gândim la cei din jurul nostru și la acele proiecte care fac o diferență în această țară. 

Tudor Chirilă, unul dintre prietenii proiectului Dăruiește Viața, declară: „Este proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparența căruia eu cred și proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta. Muzica este deasupra a orice. Sunt mândru că și pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruiește Viața, care e și cauza mea.” 

Doar câteva ore ne despart de ediția specială Vocea Reuniunea! Nu ratați șansa de a face bine, nu ratați ocazia de a asculta cele mai neașteptate interpretări ale unor piese cunoscute! Fiți cu ochii pe PRO TV și așteptați momentul în care Pavel Bartoș va anunța START pentru donații pe site-ul vocearomaniei.protv.ro!

Vezi și VIDEO: Interviu exclusiv cu Smiley despre Vocea Reuniunea: "Abia aștept să-i revăd. Mulți concurenți au făcut deja carieră"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni