• Emisiuni
  • Vocea României
  • Telespectatorii au simțit vibrația din cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Telespectatorii au simțit vibrația din cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Telespectatorii au simțit vibrația din cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Aseară, concurenții au fost extrem de motivați să demonstreze că merită o șansă în cea mai puternică competiție a vocilor și au urcat pe scenă cu interpretări originale și pline de emoție. 

Irina, Tudor, Smiley și Horia au ascultat cu atenție fiecare concurent și au luptat pentru cei care i-au impresionat cu adevărat, iar șase noi voci au ocupat locuri în cele patru echipe. 

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 7.5 puncte de rating și 26.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 15.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Emoție, pasiune pentru muzică și interpretări greu de uitat

Interpretările concurenților au fost încărcate de emoție și de dorința de a-și găsi un loc într-o echipă, însă doar șase au reușit să meargă mai departe. Pentru a doua săptămână la rând, Tudor a fost blocat în lupta pentru una dintre cele mai bune voci, de această dată de vecinul lui, Smiley. Surprins, Tudor a declarat: ”Vocea României este locul unde îți testezi prietenia”. 

Cei șase concurenți au ajuns în echipele antrenorilor, după cum urmează: la Tudor Chirilă au mers Ana Maria Ioana și Mădălin Antonesei, la Irina Rimes: Lia Burg, la Smiley: Yaser Ramadan, iar în echipa lui Horia: Nunzio Mastrangelo și Lisa Calotă. 

Urmărește ediția de aseară aici:

Noi concurenți sunt pregătiți să urce pe scenă pentru a întoarce scaunele antrenorilor vinerea viitoarea, de la ora 20:30, într-o nouă confruntare a celor mai bune voci! 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni