• Emisiuni
  • Vocea României
  • Telenovela la "Vocea Romaniei". O concurenta a venit insotita de actualul iubit, dar a cantat pe scena cu gandul la fostul!

Telenovela la "Vocea Romaniei". O concurenta a venit insotita de actualul iubit, dar a cantat pe scena cu gandul la fostul!

<span style="color:#f00;">Telenovela la "Vocea Romaniei".</span> O concurenta a venit insotita de actualul iubit, dar a cantat pe scena cu gandul la fostul!

Dezvaluirile unei concurente i-au luat prin surprindere pe cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, dar si pe Pavel Bartos.

Oana, 24 de ani, si-a incercat norocul la Vocea Romaniei cu piesa “Rolling in the deep” a lui Adele, dar nu i-a convins pe niciunul dintre antrenori sa se intoarca. “Ai timbrul care trebuie pentru piesa, dar nu ai cantat-o cum trebuie. Nu refrenul era partea cea mai frumoasa, ci strofa”, i-a spus Marius Moga.

Parerea mea e ca ai un zambet perfect”, a consolat-o Smiley. Tanara le-a spus antrenorilor ca a cantat melodia cu gandul la fosta ei mare iubire, care este unul dintre concurentii care au trecut mai departe la Vocea Romaniei.

Vezi AICI cele mai tari momente VIDEO din emisiune!

Pavel Bartos era uluit in culise si nu-i venea sa-si creada urechilor. “Dar tu esti actualul ei iubit, nu-i asa?” l-a intrebat el pe barbatul care venise impreuna cu Oana, dupa ce aceasta le-a marturisit antrenorilor “Mi-am inchipuit ca in spatele fotoliului este.. stie el cine. Stiti si voi cine e, numai ca nu stiti despre cine e vorba. Este si cu iubita lui in acest concurs”.



 “Din proprie experienta, draga mea, trebuie sa treaca 7 ani ca sa-ti revii”, a incurajat-o Brenciu.

E telenovela aici!”, a constatat Loredana, care i-a urat la sfarsit “Bafta multa, si sa te indragostesti din nou!”.



Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni