• Emisiuni
  • Vocea României
  • Talentul care a convins milioane de americani sa il voteze. El este castigatorul "The Voice"

Talentul care a convins milioane de americani sa il voteze. El este castigatorul "The Voice"

Talentul care a convins milioane de americani sa il voteze. El este castigatorul "The Voice"

TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, VINERI, 20:30, NUMAI la ProTV!

Show-ul "The Voice" si-a desemnat castigatorul. Craig Wayne Boyd a convins prin talentul si determinarea sa ca merita sa iasa invingator in sezonul cu numarul sapte al celebrului show de talente.

Sa nu subestimezi niciodata puterea fanilor muzicii country. Aceasta pare sa fie pemisa al finalei "The Voice". Craig Wayne Boyd, concurent ce l-a avut ca antrenor pe Blake Shelton, a reusit sa atraga publicul de partea si sa fie desemnat "Vocea Americii".

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, vineri la Pro TV, de la 20:30! 

Dupa un show incendiar, la care au fost invitate si superstarurile Bruno Mars, Ed Sheeran, Jennifer Hudson si Hozier, publicul a decis in favoarea concurentului din Echipa Blake. Desi Adam Levine a avut in concurs trei participanti, se pare ca Craig Wayne Boyd a impresionat peste masura audienta si a reusit sa se impuna in fata lui Matt McAndrew, Chris Jamison si Damien, concurentul care a primit un Wild Card din partea publicului.

Cu alte cuvinte, muzica country pare sa fi revenit in preferintele publicului american, voturile oferite concurentului antrenat de Blake Shelton dovedind acest lucru. Piesa care a facut publicul sa vibreze la unison a fost "My Baby's Got a Smile on Her Face", o balada emotionanta, interpretata perfect de castigatorul "The Voice".   

Desi la inceputul finalei, Blake Shelton nu a parut sigur de sansele de castig ale concurentului sau, soarta a decis in favoarea lui Boyd, acesta fiind desemnat marele castigator al serii.


In cursa de castigare a trofeului Vocea Romania se afla Tiberiu Albu (Echipa Tudor), Maria Hojda (Echipa Loredana), Aliona Munteanu (Echipa Smiley) si Anda Dimitriu (Echipa Moga). Care dintre cei patru finalisti crezi ca va fi desemnat castigator? 

Spune-ne parerea ta: Crezi ca participantii la finala Vocea Romaniei sunt mai buni decat Craig Wayne Boyd, castigatorul sezonului 7 "The Voice"?

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni