Sute de romani au venit sa demonstreze ca ei sunt Vocea Romaniei

Sute de romani au venit sa demonstreze ca ei sunt <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vocea Romaniei</span>

Duminica si luni sute de romani din toate colturile tarii s-au prezentat la preselectiile pentru Vocea Romaniei, super show-ul ce va incepe in aceasta toamna la ProTv.

Oameni de pana la 80 de ani veniti de la sute de kilometri distanta au incercat sa demonstreze ca au cea mai buna voce. Pe langa premiul de 100.000 de euro, fiecare dintre ei spera sa lucreze cu cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si sa inceapa o cariera muzicala.

Iasi, Maramures, Satu Mare, Timisoara, Constanta, Vaslui, Craiova, Brasov sau Bucuresti, Vocea Romaniei s-a auzit in toata tara. Timp de doua zile, de dimineata pana tarziu in noapte, romanii au concurat pentru un loc in super show-ul de la ProTv.

Cu audiente record in tarile in care a fost difuzat, formatul "The Voice" duce show-urile de talent la un alt nivel si aduce in fata telespectatorilor ProTv cele mai bune voci ale Romaniei. ProTv este a patra televiziune din lume care va difuza acest show, formatul fiind vandut in peste 20 de tari din Europa si America, precum UK, Franta, Italia, Finlanda, Etc. In toata lumea, oameni simpli dar cu niste voci senzationale s-au transformat peste noapte in adevarti idoli si au devenit cunoscuti in intreaga lume. Lupta pentru cea mai buna voce va incepe din aceasta toamna si la ProTV, cand romanii vor intra in competitia ce va desemna Vocea Romaniei!

The Voice” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza varsta sau meseria, inaltimea sau numarul de kilograme, tot ceea ce conteaza este VOCEA. Show-ul are trei etape: etapa auditiilor (“blind audition”) – cand fiecare jurat isi formeaza propria echipa alegand concurentii doar in functie de voce, fara sa-i vada, etapa duelurilor – fiecare jurat desemneaza doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, in urma caruia unul dintre ei este eliminat si etapa show-urilor live.

Una din noutatile acestui format este faptul ca juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un antrenor pentru componentii echipei lui, ii consiliaza, le ofera sfaturi si ii ajuta sa-si gaseasca un drum in industria muzicala. Competitia se muta asadar si la nivelul juriului, pentru ca fiecare dintre jurati va incerca sa aleaga cele mai bune voci in echipa sa si sa castige astfel concursul. “The Voice” este un show in care numai cei mai buni isi vor gasi locul, vocile deosebite, puternice si inconfundabile, fara a tine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzica populara sau clasica, etc.

http://www.facebook.com/#!/vocearomaniei



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni