• Emisiuni
  • Vocea României
  • Surprizele s-au tinut lant pentru Smiley! Ce au pus la cale colegii lui cu ocazia lansarii albumului "Confesiune"

Surprizele s-au tinut lant pentru Smiley! Ce au pus la cale colegii lui cu ocazia lansarii albumului "Confesiune"

Surprizele s-au tinut lant pentru Smiley! Ce au pus la cale colegii lui cu ocazia lansarii albumului "Confesiune"

Surprizele au inceput inca de vineri pentru Smiley, cand Ana Munteanu a reusit sa aduca trofeul Vocea Romaniei 2017 in echipa la el. De curand antrenorul a lansat un nou album, "Confesiune", iar colegii de la HaHaHa Production au complotat pentru a-l surprinde pe artist in diverse ipostaze.

Totul a inceput acum cateva zile, cand Smiley s-a trezit in fata casei cu sania lui Mos Craciun, trasa de renul Rudolf. Mosul i-a adus o prima scrisoare, care il anunta ca trebuie sa ajunga in 20 de minute la un mall.

Odata ajuns, Smiley este surprins de un cuplu aflat la intrarea in centrul comercial, care se certa pe versurile melodiei sale. Aici primeste si a doua scrisoare, care il directioneaza catre a doua surpriza.

Ajuns la o cafenea, Smiley se trezeste in mijlocul unui flashmob, pe ritmurile piesei sale, "Vals". Aici primeste o alta scrisoare, care il trimite catre urmatoarea destinatie.

In parcare, artistul se trezeste inconjurat de doamne si domnisoare, iar pe fundal se aude piesa "Pierdut printre femei".

Urmatoarea oprire este un restaurant, unde surpriza, bucatarul este chiar bunica lui!

La iesirea din local Smiley este intampinat de o parte din echipa sa, care a refacut atmosfera din videoclipul piesei "Sa-mi fie vara".

Cand credea ca surprizele s-au terminat, Smiley are parte de un ultim moment, in care zeci de copii il colinda pe ritmurile piesei "Domnu` Smiley".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni