Prima editie LIVE de la "Vocea Romaniei": Nicoleta Luciu este coprezentatoare, alaturi de Pavel Bartos

27 Noiembrie 2012, 08:34


	Prima editie LIVE de la "Vocea Romaniei": Nicoleta Luciu este coprezentatoare, alaturi de Pavel Bartos

Coprezentatoarea lui Pavel Bartos la "Vocea Romaniei" este Nicoleta Luciu.

Marti, 27 noiembrie, ProTV da startul editiilor LIVE de la “Vocea Romaniei”.


Antrenorii isi vor arunca in lupta vocilor cate trei din cei 6 membri ai echipei lor. Sistemul este unul foarte simplu: performeaza concurentii unuia dintre antrenori, se da start vot, perioada de votare dureaza cateva minute, dupa care se opreste si incepe evolutia concurentilor din urmatoarea echipa.

Primul clasat din fiecare echipa merge direct in editia urmatoare, iar antrenorul mai salveaza un concurent din cei clasati pe locurile 2 si 3.

Prima editie a show-ului este plina de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriza pentru telespectatori. Momentele pregatite de concurenti sunt si ele spectaculoase.

Invitatul special al serii va fi EAGLE-EYE CHERRY,  celebru pentru hituri ca “Save Tonight”, iar acum vrea din nou sa cucereasca piata muzicala cu noua lui piesa “Can’t Get Enough”.

O prezenta noua pe scena de la “Vocea Romaniei” este Nicoleta Luciu, coprezentatoarea lui Pavel Bartos.

Eu sunt o mare fana a emisiunii! In primul sezon nu am scapat nicio editie, asa ca va dati seama cat de mare mi-a fost bucuria cand am primit aceasta propunere. In plus, cine n-ar vrea sa prezinte alaturi de Pavel Bartos?:) Abia astept Live-ul de marti seara! Sa-mi tineti pumnii”, a declarat Nicoleta.          
 
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO