• Emisiuni
  • Vocea României
  • Surpriza de proportii pentru fani. Cum s-au fotografiat de Craciun Ivana Farc si Larisa Mihaes, fostele concurente de la Vocea Romaniei

Surpriza de proportii pentru fani. Cum s-au fotografiat de Craciun Ivana Farc si Larisa Mihaes, fostele concurente de la Vocea Romaniei

Surpriza de proportii pentru fani. Cum s-au fotografiat de Craciun Ivana Farc si Larisa Mihaes, fostele concurente de la Vocea Romaniei

Ivana Farc a inceput inca de mica sa cocheteze cu muzica. Pe cand avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cantand si i-a sfatuit parintii sa o aduca la cursuri deoarece are foarte mare potential in muzica. Insa muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicata si in dans.

A castigat numeroase premii internationale la concursurile de dans si a participat la Eurovision Junior in Kiev si la Romanii au Talent ca parte dintr-o trupa. Isi doreste sa devina actrita pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece ii imbina toate pasiunile: actoria, muzica si dansul. Are o relatie deosebita cu fratele ei, care o incurajeaza in toate demersurile si o sustine sa isi urmeze visul. 

La numai 17 ani, Larisa Mihaes a ajuns in etapele LIVE de la Vocea Romaniei dupa un duel greu care l-a pus in mare dificultate pe Tudor Chirila.

Desi Tudor a ales sa mearga mai departe in concurs alaturi de Andreea Avarvari, Loredana a salvat-o pe Larisa de la eliminare luand-o in echipa sa, iar concurenta a izbucnit in lacrimi de emotie si fericire.

Chiar daca nu au ajuns in marea finala si nu au putut sa-si demonstreze calitatile vocale pana la sfarsit, cele doua concurente au ramas prietene, iar acest lucru este demonstrat de cea mai recenta imagine postata de Ivana Farc pe pagina de Facebook.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni