• Emisiuni
  • Vocea României
  • Surpriza de proportii! Ce cantaret consacrat si-a facut aparitia la preselectiile pentru noul sezon "Vocea Romaniei"

Surpriza de proportii! Ce cantaret consacrat si-a facut aparitia la preselectiile pentru noul sezon "Vocea Romaniei"

Surpriza de proportii! Ce cantaret consacrat si-a facut aparitia la preselectiile pentru noul sezon "Vocea Romaniei"

Una din vocile de top din Romania si nu numai, Mihai Traistariu, si-a sustinut elevii la preselectiile de la "Vocea Romaniei". Scoala de muzica “eMenTi” este un proiect pop-rock ce numara in prezent peste 40 de inscrisi, insa numai opt au ales sa-si incerce norocul si sa incerce sa intoarca scaunele juratilor. 

Din punctul tau de vedere, care sunt calitatile unui concurent pentru a trece de faza preselectiilor Vocea Romaniei?

 

"E cat se poate de real sloganul "Vocea Romaniei": DOAR VOCEA CONTEAZA cand vine vorba de artisti. Celelalte calitati se deprind in timp. Atitudinea, un look bine studiat nu inseamna nimic daca nu muncesti pentru succes, daca nu canti zilnic pentru a te mentine. Din pacate, sunt si foarte multi care vin "la plesneala"...E foarte important ca la preselectiile unui show cum e "Vocea Romaniei" sa vii foarte pregatit, cu un repertoriu bine ales, care sa te reprezinte."

 

 

Te-ai fi inscris la preselectiile "Vocea Romaniei" daca nu erai MIhai Traistariu, cel pe care-l cunoastem cu totii?

 

"Exista clar un progres muzical si la nivel de piata muzicala si industrie de gen in Romania. Eu am participat la Cerbul de Aur si la Mamaia, acolo unde m-am si lansat ca artist. Dar daca m-as fi putut inscrie la 'Vocea Romaniei" atunci, categoric as fi facut-o. Sunt 100% sigur ca as fi venit la preselectii."

 

Ai o scoala de muzica. Cum e construit acest nou proiect al tau si ce are la baza?

 

"La scoala de muzica "eMenTi" lucram la un alt nivel, abordam un alt standard. Consider ca printre artistii noului val sunt foarte multe exemple negative, slabe. De aceea, e necesar un concurs ca "Vocea Romaniei", o competitie care sa scoata in fata talentul, care nu produce artisti de carton sau produse de marketing. Imi place sa ii invat pe elevii mei ce inseamna si creativitatea muzicala. De exemplu, acum mergem in tabara in Muntii Ceahlau pentru o sesiune muzicala altfel."

 

Ce sfaturi le dai celor ce intra in concursul in care doar VOCEA CONTEAZA?

 

"Experienta ajuta indiferent de rezultatul final. Daca nu ajung anul acesta sa intoarca scaunele de la "Vocea Romaniei", la anul vor avea mai multa incredere avand experienta preselectiilor de anul acesta si vor reusi. Il dau exemplu pe Mihai Chitu, care a incercat de trei ori pana sa ajunga castigatorul de la "Vocea Romaniei". Si eu am fost de 6 ori la Eurovision pana sa ajung cu Tornero pe podium. In meseria de artist trebui sa fii perseverent si sa incerci pana reusesti. Incercarea moarte n-are!"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni