• Emisiuni
  • Vocea României
  • Stefan Stan lucreaza la primul album, Iulian Canaf are piesa noua. Ce mai fac fostii concurenti de la "Vocea Romaniei"

Stefan Stan lucreaza la primul album, Iulian Canaf are piesa noua. Ce mai fac fostii concurenti de la "Vocea Romaniei"

<span style="color:#f00;">Stefan Stan lucreaza la primul album,</span> Iulian Canaf are piesa noua. Ce mai fac fostii concurenti de la "Vocea Romaniei"

Fie ca au lansat sau urmeaza sa-si lanseze diferite piese, concurentii de la “Vocea Romaniei” au fost implicati odata cu incheierea show-ului de la ProTV in tot felul de proiecte muzicale sau de tv, prin care si-au asigurat locul in peisajul showbizului autohton.

Stefan Stan

Imediat dupa ce a castigat marele trofeu de la “Vocea Romaniei”, Stefan Stan s-a apucat de treaba! A intrat in studio alaturi de Smiley si de echipa de la Hahaha Production si a scos primul sau single, “You give me love” feat. Alex Velea, single care a rasunat la toate radiourile. La scurt timp dupa asta, artistul a venit cu o noua piesa, mult mai romantica: “Ea nu mai vine”. Stefan lucreaza acum la primul sau album si bate tara-n lung si-n lat pe la concerte.

Iulian Canaf

Excentricul blues man din echipa Loredanei a lansat de curand piesa "I Loved a Woman", o piesa intr-adevar speciala. Este inregistrata cu artisti profesionisti din 4 tari, SUA, UK, Danemarca si Romania. Inregistrarile au fost facute o parte in studioul "STUDIO - 101" din Orlando, Florida - USA  si o parte "home recording" style de catre John Munteanu.

Catalin Dobre

Pe banii mei” a fost primul single al lui Catalin, o piesa compusa de antrenorul sau, Smiley. Dupa ce a cucerit o tara intreaga cu vocea sa puternica si energia molipsitoare, Catalin revine cu un nou stil si un nou nume: X‘cesiv. Cantaretul a lansat de curand piesa “Live your life”, diferita fata de stilul muzical cu care si-a obisnuit fanii. X‘cesiv este un concept care imbina muzica electro cu trance-ul si dubstep-ul, mix despre care acesta spune ca e ceva rar intalnit pana acum, cel putin la noi in tara.

Liviu Teodorescu

Piesa lui, “Electronic Symphony”, compusa de antrenorul sau, Marius Moga, s-a auzit la toate radiourile si in toate cluburile din tara. Mai mult decat a face muzica, Liviu s-a apucat si de actorie, facand parte din super proiectul “Pariu cu viata”, serialul fenomen de la ProTV. 

Iuliana Puschila

Finalista din echipa lui Horia Brenciu, Iuliana a lansat alaturi de antrenorul ei piesa “Vocea ta”. “Piesa «Vocea Ta» este o concluzie logică a experienţei mele, pe care am avut-o la emisiunea «Vocea României», şi, după părerea mea, melodia reprezintă vocea fiecărui concurent şi a fiecărui om care vrea să fie auzit", a spus Horia Brenciu. Acesta a cantat de altfel cu toti “copiii sai”, asa cum si-a numit elevii, in cadrul concertelor sale de la Sala Palatului dar si in turneul din cele 21 de orase. 

Dragos Chircu

“Ingerasul” Loredanei a fost foarte ocupat dupa terminarea show-ului “Vocea Romaniei”. Alaturi de antrenoarea sa, Dragos a lansat piesa “Ochii din vis”, la care au filmat deja si un videoclip. Pe langa nenumaratele concerte, Dragos a cantat si in deschiderea starului latino David Bisbal, cand acesta a concertat la Bucuresti. 

Cristian Sanda

Chiar daca a fost ocupat cu Bac-ul, finalistul lui Marius Moga si-a gasit timp pentru a scoate si o piesa, “Fii curios”, la care, de altfel, a filmat si un videoclip, regizat de Iulian Moga. 

Daniel (Max) Dragomir

Dupa o perioada plina de concerte, Max s-a pus pe compus. Impreuna cu trupa lui, Smashed Mosquitos, acesta va lansa foarte curand o piesa la care a lucrat intens pentru a fi ceva special!

Anthony Icuagu

Anthony nu s-a apucat doar de cantat, ci si de regizat! Dupa terminarea concursului de la ProTV, acesta a regizat clipul trupei Taxi pentru piesa “Non-stop”. De curand, acesta si-a lansat si single-ul de debut, “'I'll Be There”, single pentru care a filmat deja si un videoclip pe care, bineinteles, l-a regizat chiar el!

Cristina Vasiu

Dupa o perioada in care a cantat alaturi de antrenorul ei atat in spectacolele de la Sala Palatului, cat si in turneul din tara, Cristina Vasiu sau “blonda lui Brenciu” a lansat si ea un prim single, “Love me”.  Melodia produsa de Groovebox Music se incadreaza in tiparele melodiilor fresh, pline de viata si energie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni