• PRO TV
  • Adorat de femei, invidiat de barbati. Oficial, ii merge foarte bine! Stefan Stan pleaca in concediu, dar nu singur: FOTO

Adorat de femei, invidiat de barbati. Oficial, ii merge foarte bine! Stefan Stan pleaca in concediu, dar nu singur: FOTO

<span style="color:#f00;">Adorat de femei, invidiat de barbati.</span> Oficial, ii merge foarte bine! Stefan Stan pleaca in concediu, dar nu singur: FOTO

Stefan Stan si-a anuntat fanii de pe Facebook ca pleaca in concediu si a sugerat, mai mult sau mai putin voalat, ca nu va pleca singur.

"Gata plec in concediu....! Va multumesc din suflet...pentru tot ce imi oferiti! Ne revedem in Septembrie...!"


Cantaretul a trebuit sa precizeze ca nu pleaca in concediu cu fata din imagine. "Domnisoara este un model cu care am pozat pentru revista Cosmopolitan! Mi s-a parut o poza sugestiva...pentru plecarea in concediu! :)" a scris Stefan Stan pe Facebook.

Cam asa arata concediul ideal pentru castigatorul de la "Vocea Romaniei": indiferent de locul unde se afla - mare, munte sau campie, neaparat trebuie sa fie insotit de o reprezentanta a sexului feminin. Stim sigur ce ar raspunde daca l-am intreba "Ce-ai lua cu tine, daca ai naufragia pe o insula pustie?" :)



Cantaretul a mai pus o data la incercare imaginatia fanilor sai, postand pe Facebook o poza in care se plimba de mana cu doua fete, pe inserat. Imaginea a atras numeroase comentarii de la admiratori: "Intre doua nu te ploua, dar data viitoare sa stai la mijloc" sau "Mai da, domnule, si la altii, nu fi egoist" :) 





Castigatorul show-ului "Vocea Romaniei" apare mereu inconjurat de fete frumoase, dar asta numai in lumina reflectoarelor, spunea el intr-un interviu recent, pentru ca in viata de zi cu zi nu a gasit inca fata potrivita. 

"E greu sa gasesti persoana potrivita. Mai ales asa, cum sunt eu, cand nu am timp nici de mine, dar de o relatie! Am multe concerte, dar nu prea mai am viata persoanla. Nu am timp sa fac sex, dragoste. Asta se intampla mai rar. Nu am timp", a afirmat Stefan Stan

Imediat dupa ce a castigat marele trofeu de la “Vocea Romaniei”, Stefan Stan s-a apucat de treaba! A intrat in studio alaturi de Smiley si de echipa de la Hahaha Production si a scos primul sau single, “You Give Me Love” feat. Alex Velea, single care a rasunat la toate radiourile. 

La scurt timp dupa asta, artistul a venit cu o noua piesa, mult mai romantica: “Ea nu mai vine”. Stefan lucreaza acum la primul sau album si bate tara-n lung si-n lat pe la concerte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni