• PRO TV
  • Miscari indraznete in ritm de hip hop! Stefan Stan a dansat cu iubita lui la "Dansez pentru tine". Vezi ce a iesit:

Miscari indraznete in ritm de hip hop! Stefan Stan a dansat cu iubita lui la "Dansez pentru tine". Vezi ce a iesit:

Miscari indraznete in ritm de hip hop! <span style="color:#f00;">Stefan Stan a dansat cu iubita lui</span> la "Dansez pentru tine". Vezi ce a iesit:

Stefan Stan a venit la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta, prin dansul sau, o familie nevoiasa.

Fanii show-ului Romanii au talent nu au cum sa-i fi uitat pe Gabriel Stefanescu si pe tatal lui, Radu Stefanescu, cei care au ajuns pana in semifinalele celei a II-a editii a emisiunii.

11 copii au impreuna Radu si Livia Stefanescu, iar din casatorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, sufera de sindromul Down. In ciuda faptului ca sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocatiile copiilor, iar viata de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

Cu putinii bani abia reusesc sa cumpere mancare, iar pentru a se incalzi, merg cu totii la padure si aduna crengi cazute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apa curenta, iar cei mici se bucura si atunci cand parintii reusesc sa le mai cumpere cate o hainuta, care de cele mai multe ori este din targuri unde se vand lucruri la mana a doua.

Pentru aceasta familie frumoasa, care a reusit in ciuda lipsurilor sa ofere o educatie exemplara copiilor, Stefan Stan a intrat in ringul visurilor de la ProTV sa danseze.

Stefan a dansat impreuna cu iubita lui, Ana Maria, pe piesa "Love the way you lie". Castigatorul primului sezon de la "Vocea Romaniei" a demonstrat ca, in afara de voce, are talent si la dans: a dansat impreuna cu iubita lui, dansatoare profesionista, pe o coregrafie interesanta, cu miscari destul de indraznete. 







Puteti vedea momentul VIDEO si intreaga emisiune "Dansez pentru tine" EXCLUSIV pe voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni