"Stay True", primul single Are You Anywhere

12 Mai 2016, 13:57


	"Stay True", primul single Are You Anywhere

Proiectul Are You Anywhere, format din Silviu Pasca, voce, si Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips, producator, isi lanseaza astazi primul single -"Stay True". Piesa face parte dintr-un EP cu acelasi nume, care va contine doua piese originale si doua remix-uri.

"Stay True" este a doua piesa pe care am scris-o in formula Are You Anywhere, este piesa care ne reprezinta cel mai bine, si cea care a nascut entuziasmul de a continua sa lucram pentru album. In acest moment se mixeaza piesele pentru albumul <<Recollection>>, pe care speram sa il lansam in toamna”, au spus baietii de la Are You Anywhere. 

Videoclipul piesei „Stay True”, regizat de SAN, va fi lansat pe canalul - La Belle Musique, aflat in topul celor mai populare canale de YouTube de music promotion, cu o selectie fantastica de muzica chillout si mixtapes.

Silviu Pasca si Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips s-au intalnit intamplator si au realizat ca viziunea lor despre muzica este similara. Astfel, si-au unit talentele si au inceput sa scrie piese, exact cum le-au simtit, fara a respecta neaparat stiluri, tendinte sau asteptari. Au o muzica fluida, bittersweet, care merge dincolo de orice pattern-uri si genuri muzicale.Vezi cele mai bune momente