Spectacol total la VOCEA ROMANIEI! Loredana s-a despartit in lacrimi de Aminda

<span style="color:#f00;">Spectacol total la VOCEA ROMANIEI! </span>Loredana s-a despartit in lacrimi de Aminda

Spectacol total, marti seara, la “Vocea Romaniei”, la cea de-a doua editie live a emisiunii care face ravagii in toata lumea, cind Loredana si Moga au fost nevoiti sa renunte la unul dintre concurentii din echipa lor.

Si in aceasta seara, show-ul de la ProTV a fost lider detasat pe toate categoriile de public. Conform GFK Romania, ProTV a inregistrat in intervalul 20:15-22:22 la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 8.3 puncte de rating si o cota de 23.4%, in timp ce Antena1 clasata pe locul al doilea a obtinut doar 5.6 puncte de rating si 15.8 procente cota de piata.

Lucrurile stau la fel si la nivelul publicului din mediul urban, unde “Vocea Romaniei” a inregistrat o audienta medie de 7.4 puncte de rating si o cota de piata de 16.5%, in timp ce principalul competitor Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea cu 5.9 puncte de rating si 13.1% cota de piata. In minutul de aur, atins la ora 22:07, aproape 2 milioane de telespectatori la niovelul intregului public erau cu ochii pe concurentii de la “Vocea Romaniei”.

A doua parte a super show-ului de la ProTV a fost si el lider detasat, telespectatorii stand cu sufletul la gura pentru a afla deciziile luate de Loredana si Marius Moga. In intervalul 23:04-24:02, ProTV a obtinut la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 6.1 puncte de rating si o cota de piata de 25.6 procente, in timp ce Antena 1 se afla pe pozitia a patra cu 1.4 puncte de rating si o cota de piata de 5.8%.

Retelele de socializare  au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la ProTV. Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei a crescut cu aproape 7.000 de fani si a fost invadata de sute de mesaje pe tot parcursul emisiunii. Telespectatorii au dezbatut si si-au spus parerea cu privire la prestatia concurentilor si la deciziile antrenorilor. Twitter-ul a fost luat si el cu asalt de sutele de postari care au curs pe tot parcursul show-ului! Peste 10.000 de telespectatori au vizionat emisiunea in direct pe site-ul Voyo.ro!

Si de aceasta data, deciziile au fost aproape imposibil de luat, cu atit mai mult cu cit concurentii ramasi au avut unele dintre cele mai bune prestatii ale lor de pina acum. Daca Marius Moga a venit oarecum pregatit pentru a lua o decizie grea, nu acelasi lucru s-a intimplat si cu Loredana, care a rugat publicul sa o sprijine, a apelat la consiliera sa, Dana Dorian, pentru a o ajuta, insa, in cele din urma, decizia cea grea, tot Loredana a fost nevoita sa o ia. Concurentii aflati pe primele locuri in urma voturilor telespectatorilor, cei care au si trecut in etapa urmatoare au fost: Dragos Chircu si Iulian Canaf.

Dragos Chircu a reusit sa ridice sala si juriul in picioare, sa fie indelung aplaudat si sa arate tuturor ca are toate motivele sa ajunga “Vocea Romaniei”. “Vocea ta face ca aceasta competitie sa fie al nabii de frumoasa”, a spus extaziat Horia Brenciu! La rindul lui, Smiley s-a aratat de-a dreptul uluit de ceea ce poate face Dragos cu vocea lui, de usurinta cu care cinta si emotia pe care o transmite. De departe, cea mai impresionata a fost chiar antrenoarea sa, Loredana, care l-a felicitat cu lacrimi in ochi si i-a marturisit ca l-a auzit de atitea ori cintind, dar ca aseara a reusit sa creeze o adevarata magie, sa induca o stare de plutire si sa-i iasa totul ireal de frumos.

Cel de-al doilea concurent aflat in topul preferintelor publicului a fost controversatul Iulian Canaf, “un fel de Murino” de-al nostru, cum l-a numit Smiley. “Incredibil, special, unic, o semnatura interesanta” au fost doar citeva dintre complimentale cu care a fost coplesit de juriu. Supranumit de Moga un autentic “blues-man mioritic”, Canaf i-a adus antrenoarei sale, Loredana, o satisfactie enorma, reusind cu interpretarea sa sa dea o noua viata unui cintec vechi. “Esti un mare, mare artist!” i-a spus Loredana, incintata ca a avut incredere in el si i-a dat sansa sa arate lumii intregi ca este un artist desavirsit.



Cea de-a treia concurenta trimisa de Loredana de aceasta data in faza urmatoare a fost Alexandra Craescu, despre care Moga a glumit spunind ca are o voce atit de puternica de parca ar fi inghitit statia cind a fost mica. 

Momentul care a facut-o insa pe Lori sa plinga si sa o puna intr-o situatie parca imposibil de luat a fost cel de dupa Cintecul decisiv, cind a trebuit sa aleaga intre Aminda si Oana Brutaru. Dupa lungi momente de tensiune, Loredana a ales-o in cele din urma pe Oana.



Seara nu a fost usoara nici pentru Marius Moga, care s-a prezentat cu o echipa extrem de puternica si de bine pregatita. Luat prin surprindere de decizia publicului, cel care s-a clasatt pe primul loc in urma voturilor telespectatorilor a fost Liviu Teodorescu, caruia parca nu-i venea sa creada ca este vorba despre el atunci cind simpaticul si energicul prezentator Pavel Bartos i-a rostit numele. Nu mai putin surprinsa de votul publicului a fost si Oana Radu, aceasta “Adele de Romania”, care a cucerit inimile telespectatorilor cu interpretarea sa plina de sensibilitate, forta si emotie.

Marius Moga l-a ales pe Cristian Sanda sa mearga mai departe in faza urmatoare a concursului, iar la cintecul decisiv a avut de ales intre Sebastian Muntean si Aldo Blaga. Chiar daca micutul “Peter Pan al muzicii romanesti”, cum l-au alintat cei patru antrenori, a reusit sa transmita deopotriva tandrete, masculinitate si fragilitate, alegerea antrenorului Marius Moga a fost in cele din urma Aldo Blaga, care a creat un moment vesel, senin, reconfortant.

Invitatul special al serii a fost chiar Ben Saunders, cistigatorul “Voice of Holland”, tara unde s-a nascut acest minunat format care face deja ravagii in toata lumea.

Incepand de saptamana viitoare, Vocea Romaniei va fi difuzata LIVE de doua ori pe saptamana: martea, de la 20:15 si vinerea, de la 20:30, numai la Pro TV!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi AICI INTEGRAL Vocea Romaniei, editia din 29 noiembrie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni