• PRO TV
  • Solistul trupei Reamonn invitat special in prima editie live de la “Vocea Romaniei”

Solistul trupei Reamonn invitat special in prima editie live de la “Vocea Romaniei”

Solistul trupei <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Reamonn </span>invitat special in prima editie live de la “Vocea Romaniei”

Echipele de la “Vocea Romaniei”, super show-ul difuzat de ProTV in fiecare marti de la ora 20:15, sunt acum complete! Dupa etapa “Auditiilor pe nevazute” si cea a “Confruntarilor”, cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu au ramas cu cate 5 concurenti fiecare, cu care vor merge mai departe in editiile live.

 Marti, 22 noiembrie , in prima editie difuzata in direct, pe scena de la “Vocea Romaniei” vor urca echipele lui Smiley si ale lui Horia Brenciu. Incepand cu aceasta etapa, publicul isi intra si el in rol si are un cuvant important de spus! Asadar, dupa prestatia concurentilor din cele doua echipe, telespectatorii urmeaza sa isi voteze preferatii. In urma voturilor publicului se va face un top 5 pentru fiecare echipa.

Primii doi clasati merg mai departe fiind salvati de public. Din ceilalti trei, antrenorul  salveaza si el un concurent de la eliminare, ceilalti doi urmand sa intre la duel. Fiecare dintre ei urmeaza sa interpreteze o piesa noua, iar in functie de prestatia lor, antrenorul il va alege pe cel care merge mai departe. In urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competitia cu 4 voci.

Solistul trupei Reamonn invitat special in prima editie live de la “Vocea Romaniei”


                 In prima editie live a super show-ului “Vocea Romaniei” va urca pe scena in calitate de invitat special si Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, cunoscut publicului din Romania pentru super hiturile “Tonight” sau “Supergirl”.  Rea a colaborat pana in prezent cu artisti  ca Nelly Furtado, Mary J Blige si Paul van Dyk, iar in 2011si -a lansat primul album din carierea solo,  “ Can’t Stand The Silence”. Rea este si el antrenor la “Vocea Germaniei”, varianta germana a show-ului din Romania, asa ca este nerabdator sa asculte si vocile Romaniei.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni